Изберете страница

Canterbury Christ Church University

Дестинация: Кентърбъри, Англия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, Медии, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки, Мениджмънт, Спорт
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.canterbury.ac.uk/

За университета

Canterbury Christ Church University е известeн не само с качествените си и разнообразни академични програми, но и с топлата и предразполагаща атмосфера, която предлага на своите студенти. CCCU е специализиран в сферите бизнес, медии, комуникации, музика, изкуство, образование и социални грижи. Университетът е изградил отлични взаимоотношения с много академични институции в Америка, Канада и над 20 Европейски държави, и предлага неограничени възможности за студентски обмен. Всичко това, в комбинация с отличното местоположение на университета, го правят сред най-търсените за обучение в Англия.

Местоположение

Основната база се намира само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри – един от най-популярните градове във Великобритания, годишно посещаван от над 2.5 милиона туристи. Кентърбъри е известен със средновековните си паметници на културата, като основен търговски център в Кент, и с ежегодния си културен фестивал с над 200 събития. Градчето, в което 25% от населението са студенти, е идеално разположено на час и половина път с влак от Лондон, и само на 3 часа от прекрасната френска столица – Париж.

База

– 4 кампуса – Canterbury, Broadstairs, Folkenstone и Medway
– GBP 35 мил. вложени инвестиции в обновяване на учебната база
– Професионални и отзивчиви лектори
– Кариерен, здравен и финансов център
– Офис за международни студенти
– Отлична спортна база
– Богат културен календар
– Изобилна библиотека
– Възможност за Подготвителна година

Програми

Списък с бакалавърски програми

Списък с магистърски програми

Настаняване

Всички международни студенти, които учат за бакалавър или магистър имат право да се настанят в резиденция към университета, като възможностите са различни: апартамент в центъра на града, общежитие в самата база на университета и къщи, които са собственост на университета и се намират в непосредствена близост (за студенти в магистърските програми). Студентите имат възможност за настаняване и в грижливо подбрани семейства на удобно разстояние от учебната база.

Изисквания за владеене на английски език

Бакалавърски програми – IELTS 6.0, TOEFL (PBT) – 550, TOEFL (CBT) – 213, CAE

Магистърски програми – IELTS 6.5, TOEFL (PBT) – 570, TOEFL (CBT) – 230, CPE

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Ако искате на научите повече за образователната система и възможностите за обучение в Англия, разгледайте секцията в нашия сайт, посветена на висшето образование във Великобритания, както и възможностите за провеждане на общи или специализирани езикови курсове в Обединеното кралство.

 

Категории

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия