Изберете страница

BPP University

Местоположение: Лондон, Бирмингам, Манчестър, Бристол, Абингдън, Лиидс

Език на преподаване: Английски

Специалности: Бизнес, Финанси, Право, Психология, Маркетинг

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Уебсайт: http://www.bpp.com/bpp-university/home

За университета

BPP University е основан през 1976г. Организацията бързо се разраства и започва да предлага висококачествено обучение в 4 основни обрасти – право, бизнес и мениджмънт, счетоводство и финанси, и здравеопазване. Днес, университетът е сред лидерите за професионално обучение и висше образование във Великобритания в сферата на бизнеса, правото и финансите.

BPP University разполага с учебна база както в сърцето на Лондон, така и в Манчестър, Бирмингам, Бристол, Лийдс и Абингдън, което е предпоставка за тесни връзки с бизнеса и отлични възможности за трупане на опит след завършване на обучението.

BPP е един от водещите частни университети във Великобритания. Опирайки се на повече от няколко десетилетия опит, включително обучение в 100 различни бизнес кантори в Обединеното кралство, програмите са изградени чрез практически опит и академична ангажираност.

Двойна платинена акредитация

BPP University е лицензиран от Агенцията за граничен контрол на Обединеното кралство и е акредитиран от Агенцията за осигуряване на качеството.

През недалечната 2013г. университетът беше обявен за Best Higher Education Provider във Великобритания и си подели първото място за най-добър Правен факултет с този на Кеймбридж.

BPP е единственото учебно заведение с двойна платинена акредитация по ACCA в света за преподаване в трите направления – обучение на място, онлайн обучение и учебни материали.

Програма

Бакалавърски програми:

Магистърски програми и професионални курсове в сферите:

 

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Ако искате да продължите висшето си образование във Великобритания, но все още не притежавате сертификат за владеене на английски език, можете да разгледате предложенията ни за Езикови курсове в чужбина тук.

Категории

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London