Изберете страница

Arts University Bournemouth

Местоположение: Poole, UK

Език на преподаване: Английски

Специалности: Фотография, Дизайн, Изкуства, Илюстрации и други

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Уебсайт: http://aub.ac.uk/

За университета

Основан през 1885г. като колеж по изкуства, Arts University Bournemouth бързо придобива отлична репутация като висше учебно заведение за обучение във Великобритания както сред арт средите на Острова, така и в чужбина.

AUB разполага с кампус в непосредствена близост до красивите плажове на Великобритания. Градът е лесно достъпен за високоскоростни влакове, пътуващи до столицата Лондон.

Университетът предлага повече от 20 различни подготвителни, бакалавърски и магистърски програми в сферата на дизайна, медиите, модата, актьорското майсторство, архитектурата, фотографията, интериорния дизайн, анимацията, графичния дизайн и други.

Много от програмите на AUB са признати за най-добрите в страната и заедно с тези предлагани от Факултета по Медии на Bournemouth University, бяха включени в иновативната Skillset Media Academy в Англия.

Сред възпитаниците на Arts University Bournemouth е и сценаристът Саймън Бюфой (Simon Beaufoy), който печели Оскар за сценария на филма „Беднякът милионер“.

Програми

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

 

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Ако не сте уверени в нивото на владеене на английски език или все още нямате необходимия сертификат за кандидатстване, вижте нашите предложения за Езикови курсове в чужбина – Англия.

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина