Изберете страница

Grenoble School of Management

Дестинация: Гренобъл, Франция
Език: Английски
Учебни дисциплини: Мениджмънт
Видове курсове: Магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://en.grenoble-em.com/

За университета

Grenoble Ecole de Management е международно бизнес училище, което предлага едновремено основни познания за бизнеса и тясно специализирани програми по Management, Technology и Innovation. То е едно от малкото училища в света получили EQUIS, AACSB и AMBA акредитации. Тези три акредитации доказват, че академичните програми на университета се нареждат сред едни от най-добрите в световен мащаб, както и че стратегическата му позиция на лидер в технологията и иновациите отговаря на изискванията на бизнеса днес.

Училището е известно и с иновационния си подход на преподаване, като студентите сами определят учебната си програма и са напътствани от преподавател по време на обучението си. През 2010г. училището е класирано на 6-то място в Европа и 50-то в света, като бизнес училище отговарящо на високи международни стандарти.

В Grenoble Ecole de Management се обучават над 6500 студенти в 4 филиала – Ecole Supérieure de Commerce de Grenoble; Grenoble Graduate School of Business; Ecole de Management des Systèmes d’Information и Doctoral School.

Училището има бази в Китай, Грузия, Ливан, Мароко, Русия, Саудитска Арабия, Сингапур, Швейцария, Великобритания и САЩ.

Акредитации: Grenoble Ecole de Management е едно от малкото бизнес училища ( сред 1% в световен мащаб), които притежават и трите акредитации, отличаващи водещите международни бизнес училища: EQUIS (Европейска система за подобряване на качеството), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) и AMBA (The Association of MBAs).

 

Програми

Магистърски програми:

 

Годишна такса: EUR 12 149

Категории

Висше образование, education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина