Изберете страница

EM Strasbourg Business School

Дестинация: Страсбург, Франция
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес, Икономика, Финанси
Видове курсове: Магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: www-english.em-strasbourg.eu/

За университета

ЕМ Strasbourg Business School е бизнес училището на университета в Страсбург. В този модел се комбинират академичното преимущество и подкрепа от университета, който разчита на солидно партньорство с публичния сектор, и мрежата от 160 партньорски бизнес компании и над 11 000 завършили студенти.

Международният облик на EM Strasbourg Business School несъмнено е неговата идентичност. Училището има дългогодишна международна традиция, поради която медиите го наричат „One of France’s top Grande Ecoles”. През февруари 2010 La Point’s го класира на първо място по брой международни студенти.

Местоположение

Страсбург е един от главните политически центрове на Европейския съюз, в комбинация с динамиката на Alsace Region и високотехнологичното училище в сърцето на града, тук студентите имат възможност да се обучават в една динамична и международна среда.

Mагистърската програма „Grande Ecoles Management” – Master in International and European Business е създадена, за да подготви професионални мениджъри, помагайки им да започнат своята кариера на европейско и международно ниво. Двугодишната програма включва и практика за прилагане на придобитите специализирани познания в областта на International & European Business Law, Economics, Strategy, Finance, Marketing и Human Resourses.

Акредитации: EPAS акредитация за магистърската програма Grande Ècole.

Годишна такса: EUR 8 900

 

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина