Изберете страница

Burgundy School of Business, Dijon

Дестинация: Дижон , Франция
Език: Английски и френски
Учебни дисциплини: Мениджмънт, Финанси, Бизнес
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttps://www.bsb-education.com/

За университета

Създадено през 1900 г. Burgundy School of Business е водещо образователно и изследователско училище, член на мрежата от ТОП френски академични институции за мениджмънт Grandes Ècoles.

Програмите по мениджмънт са двугодишни и се изучават на английски или френски език, като комбинират в себе си теория и практика, които студентите успешно прилагат в професионалната си реализация след дипломиране. Всеки студент получава възможност да работи по реални проекти, благодарение на тесните връзки на университетите с бизнеса. На всички студенти се предлага възможността за обучение в някоия от партниращите институции в чужбина по програмите “Study Abroad”.

Целта на програмата “Entrepreneurial Management for Business and Society” е да подготви настоящи и бъдещи мениджъри с висококачествено образование за да допринесат за развитието на икономиката на региона. Програмите по мениджмънт са предприемачески и международно фокусирани.

Програми 

Училището има 110 партниращи академични институции в над 40 държави, а 30% от всики студенти са чуждестранни.

Кариерният център, мрежата от завършили студенти и силните връзки с бизнес индустрията, позволяват на 90% от студентите да се реализират до 4 месеца след завършване на магистърската си програма.

Базата на училището се намира в Дижон – безопасен град на час и половина път с влак от Париж, в който 20% от жителите са студенти, а месечната издръжка е между EUR 500 и EUR 600.

Акредитации: Министерство на Образованието, Франция; EPAS

Годишна такса: EUR 8 500

 

Категории

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London