Изберете страница

Zealand Institute of Business and Technology

Дестинация: Нукобинг, Слагелсе, Роскиле, Коге
Език: Английски
Учебни дисциплини: Мениджмънт, Маркетинг, Туризъм
Видове курсове: AP програми, Top-Up бакалавърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://zibat.dk/

Видове курсове

,

Вид обучение

За университета

Създадена през 2008 година, Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT) е най-голямата академия на остров Зеландия и разполага с 5 кампуса в градовете Koge, Nykobing F, Naestved, Roskilde и Slagelse.

Местоположение и кампуси

Koge е крайморски град на 39 км югозападно от Копенхаген.

Nykobing Falster, известен още като Nykobing F, е най-големият град на островите Lolland и Falster с население от 16 000 души, който е приютил кампусите на няколко висши учебни заведения в Дания.

Кампусът в Roskilde има горда история, датираща от 1869 г., когато е бил основан Roskilde Business College. Roskilde се намира само на двайсетина минути с влак от столицата на Дания.

Slagelse е град в източна Дания на около 100 км от Копенхаген. Преди сливането Salgelse College е бил важна част от образователната система на Salgelse за повече от век. П

Næstved е сред градовете с най-добрите културни съоръжения и семеен живот след столицата Копенхаген.

Изисквания за прием

За да кандидатствате в AP degree програми е необходимо да притежавате диплома за завършено средно образование или академична справка (ако не сте завършили училище) и сертификат за владеене на английски език IELTS 6.0, TOEFL (iBT) 80 т. При кандидатстването се вземат предвид годишните оценки по математика и английски език. Top-up Bachelor програми – успешно завършена AP degree програма в ZIBAT или друг датски колеж.

Програми

AP Degrees:

BA Top-up:

Такси

Обучението за студенти от Европейския съюз е безплатно.

 

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование