Изберете страница

Copenhagen Business Academy

Дестинация: Копенхаген, Дания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Компютърни науки, Мениджмънт, Маркетинг,
Вид обучение: Full time
Уебсайтwww.cphbusiness.dk/english/

За академията

Copenhagen Business Academy е най-голямата академия в Дания и се състои от 5 кампуса – 4 от тях разположени в Greater Copenhagen и един в Hillerod, на север от столицата. Държавно финансирана, с тесни връзки с бизнеса, Copenhagen Business Academy предлага академични програми на английски и датски език с богата теоретична основа и усвояване на практически умения.

До лятото на 2012 г. академията предлагаше своите програми в сътрудничество с 4 висши училища: Niels Brock, Copenhagen North, Copenhagen Hospitality College and the Academy of Chemical and Biotechnical Science. От август 2012 г. тези институции преминаваха под ръководството на Copenhagen Business Academy.

Местоположение и кампуси

Copenhagen Business Academy разполага с 5 кампуса, всеки със своя индивидуална учебна атмосфера и архитектура.

Изисквания за прием

За да кандидатствате за AP Degree в CPH Business, е необходимо да предоставите диплома за завършено средно образование, сертификат за владеене на английски език (TOEFL – 80; IELTS – 6.0; Cambridge Advanced/ Proficiency – C или сертификат за ниво В2 от европейската рамка). За програмата Marketing Communication и Service, Hospitality and Tourism Management е необходимо да представите удостоверение от гимназията, че последните 3 години сте изучавали интензивно математика.

За BA Top-up програмите сертификата по английски език, който трябва да представите е TOEFL 88/ IELTS 6.5/ Cambridge Advanced/Proficiency – C или C1 от европейската рамка. За всяка BA Top-up програма има индивидуално изискване за предходното образование на студентите. Повече информация можете да намерите тук.

Програми на английски език

Top-Up Bachelor Degree Programmes

Такси

Обучението за студенти от Европейския съюз е безплатно.

Категории

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование