Изберете страница

Škoda Auto University

Дестинация: Млада Болеслав, Чехия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес администрация, маркетинг мениджмънт, финансов мениджмънт
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://en.savs.cz/

За университета

ŠKODA AUTO University е открит през 2000г. и е първият и единствен корпоративен университет в Чешката Република. Университетът осигурява изключително висок стандарт на образование на своите студенти от всички краища на света. Преподаването е с международна насоченост и отговаря на потребностите на голямата общност от студенти с различни националности. Преподавателският колектив също е силно мотивиран и се стреми да даде индивидуална насока в подготовката на всеки един от студентите.

Университетът е разположен в старата историческа част на град Млада Болеслав, само на 50км. разтояние от Чешката сполица Прага. Млада Болеслав е разположен в периметъра на един от най-красивите райони, известни като „Бохемски рай”, който е туристически район с много замъци, руини и други забележителни местности.

Новата история на града е силно свързана с автомобилната индустрия. Населението на Млада Болеслав е 44 000 жители, като една трета от тях са служители на Шкода Ауто. Туристическият град е един от най-големите представители на концерна Volkswagen и един от най-важните и динамични градове в Чехия.

Програми

Бакалавърски програми:

 

Магистърски програми:

Настаняване

Skoda University не разполага с общежития, но съдейства на студентите за намирането на подходящо настаняване.

Такси

Бакалавърски програми: EUR 7 000

Магистърски програми: EUR 9 000

Категории

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London