Изберете страница

MODUL University Vienna

Дестинация: Виена , Австрия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Хотелски мениджмънт, Устойчиво развитие, Туризъм
Видове курсове: Бакалавърски, магистърски и PhD програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.modul.ac.at/

Дисциплини / Специалности

, , , ,

Видове курсове

, , , ,

Вид обучение

Език

За университета

MODUL University Vienna е частен международен университет за висше образование в Австрия, разположен на живописния хълм Каленберг, от който се открива невероятна гледка към столицата Виена. Основан през 1908 г., MODUL University е училище за професионално обучение с най-дългогодишната традиция в световен мащаб в сферата на туризма и хотелиерството.

От 2007 г. насам MODUL University Vienna предлага разнообразни програми (BBA, бакалавър, магистър и докторантски програми) в областта на международния мениджмънт, новите медийни технологии, устойчиво развитие и туризъм, хотелски мениджмънт и др.

Кампусът на университета разполага с всички съоръжения за удобство на студентите – библиотека, компютърни зали, кафетерия, тераса, просторни и светли учебни зали и др.

Програми

Всички програми в университета се преподават изцяло на английски език:

Бакалавърски програми

→ International Marketing
→ Entrepreneurship and Leadership
→ Advanced International Management
→ Business Psychology

→ Tourism and Event Management
→ Hotel Management

  • BBA in Tourism, Hotel Management & Operations със следната специализация: 

→ Hotel Management and Operations

 

Магистърски програми

 

Магистърски специализации

 

PhD програма

PhD in Business and Socioeconomic Sciences 

Такси

Университетът отпуска няколко вида стипендии спрямо различни критерии като националност, академични резултати, учебна програма и др. Повече информация относно таксите за обучение и стипендиите може да намерите тук.

Изисквания за прием

Бакалавърски програми: попълнен application form; CV, мотивационно писмо, диплома за завършено средно образование (или академична справка), сертификат за владеене на английски език, препоръка от преподавател или документ за стаж. След разглеждане и одобрение на документите, кандидатите ще бъдат поканени за интервю на място или чрез Skype.

Магистърски програми: попълнен application form; CV, мотивационно писмо, диплома от бакалавърска степен в същата сфера, сертификат за владеене на английски език, 2 препоръки. След разглеждане и одобрение на документите, кандидатите ще бъдат поканени за интервю на място или чрез Skype.

За MBA кандидатите е необходимо да покажат свидететелство за опит сферата минимум 3 години.
Изисквания за английски език:
Бакалавърски програми – B2, TOEFL 76. IELTS – 5.5, FCE
Магистърски програми – С1, TOEFL 88. IELTS – 6.5, CAE

MODUL University Vienna не разполага с общежития. Студентите избрали да получат своето висше образование в Австрия, могат сами да подсигурят настаняването си или да изберат настаняване в WIHAST & BASA 19 – две частни студентски компании за настаняване.

За допълнителна информация относно процеса по кандидатстване и възможностите за стипендии, свържете се с нас на info@skylines-bg.com

Категории

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London, Висше образование