MODUL University Vienna

0.00

Дестинация: Виена , Австрия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Хотелски мениджмънт, Устойчиво развитие, Туризъм
Видове курсове: Бакалавърски, магистърски и PhD програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.modul.ac.at/

Дисциплини / Специалности

, , , ,

Видове курсове

, , , ,

Вид обучение

Език

Описание

За университета

MODUL University Vienna е частен международен университет за висше образование в Австрия, разположен на живописния хълм Каленберг, с невероятна гледка към столицата на Австрия. Основан през 1908 г., MODUL College е училище за професионално обучение с най-дългогодишната традиция в образованието в сферата на туризма и хотелиерството в световен мащаб.

От 2007 г. насам MODUL University Vienna предлага разнообразни програми (BBA, бакалавър, магистър и докторантски програми) в областта на международния мениджмънт, новите медийни технологии, устойчиво развитие и туризъм, хотелски мениджмънт и др.

Кампусът на университета се намира на Am Kahlenberg 1, 1190 Vienna, Austria и разполага с всички съоръжения за удобство на студентите – библиотека, компютърни зали, кафетерия, тераса, просторни и светли учебни зали и др.

Всички програми в университета се преподават изцяло на английски език:

Такси

 

Университетът отпуска няколко вида стипендии спрямо различни критерии като националност, академични резултати, учебна програма и др. Повече информация относно таксите за обучение и стипендиите може да намерите тук.

Изисквания за прием

 

Бакалавърски програми: попълнен application form; CV, мотивационно писмо, диплома за завършено средно образование (или академична справка), сертификат за владеене на английски език, препоръка от преподавател или документ за стаж. След разглеждане и одобрение на документите, кандидатите ще бъдат поканени за интервю на място или чрез Skype.

Магистърски програми: попълнен application form; CV, мотивационно писмо, диплома от бакалавърска степен в същата сфера, сертификат за владеене на английски език, 2 препоръки. След разглеждане и одобрение на документите, кандидатите ще бъдат поканени за интервю на място или чрез Skype.

За MBA кандидатите е необходимо да покажат свидететелство за опит сферата минимум 3 години.
Изисквания за английски език:
Бакалавърски програми – B2, TOEFL 76. IELTS – 5.5, FCE
Магистърски програми – С1, TOEFL 88. IELTS – 6.5, CAE

MODUL University Vienna не разполага с общежития. Студентите избрали да получат своето висше образование в Австрия, могат сами да подсигурят настаняването си или да изберат настаняване в WIHAST & BASA 19 – две частни студентски компании за настаняване. Допълнителна информация тук.

Допълнителна информация

Дисциплини / Специалности

, , , ,

Видове курсове

, , , ,

Вид обучение

Език