Начало » Новини » Стипендия до 30% за обучение по хотелски мениджмънт в Швейцария

Стипендия до 30% за обучение по хотелски мениджмънт в Швейцария

Стипендия в размер до 30% от таксите за обучение за бакалавърска програма на швейцарския колеж César Ritz Colleges, предлагат Swiss Education Group*.

 

Bachelor of Arts in Hospitality Business Management, със старт на обучението от юли 2020 е бакалавърска програма в областта на хотелския мениджмънт и туризъм, за която можете да кандидатствате за до 30 % стипендия.

 

Кандидатите имат възможност да получат две дипломи за завършено образование:

  • Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management от César Ritz Colleges (Switzerland).
  • Bachelor of Arts in Hospitality Business Management от Washington State University (USA);

Обучението е с продължителност 3,5 години (8 семестъра), и включва 8 академични семестъра и 2 платени стажа. Практическото приложение на наученото, заедно с предимството от реален трудов стаж в сферата, предоставят прекрасна възможност за кариерно развитие.

 

Учебната програма включва предмети от ключови направления за туристическия и хотелиерския бранш, отдиха, развлеченията и събитийния мениджмънт:

 

Food and Beverage Management:

Management Information Systems, Nutrition and Food Science, , Food Service – Theory and Practice, Studies and Operations, Wine and Beverage Management, Foodservice Systems and Control, Food Chemistry.

Rooms Division:

Rooms Division Operations, Roots of Contemporary Issues.

Hospitality Business:

Principles of Management, Financial Management, Hospitality Marketing, Career Management, Human Resource Management, Operational Analysis, Service Operations Management, Social Psychology of Hospitality, Hospitality Leadership and Organisational Behaviour, Strategic Hospitality Management, Public Speaking, Business Writing, Mathematics for Hospitality Business, Microeconomics, Financial Accounting, Hospitality and Tourism Law, Hospitality Business Ethics.

 

Кандидатстването за стипендии е отворено за два кампуса на César Ritz CollegesLe Bouveret Campus и кампуса Lucerne Campus.

Стипендиите се награждават на база интервю след успешно подадени документи за кандидатстване и се разпределят на принципа “first come first served”.

 

 

За да се възползвате от възможността за 30% отстъпка от таксите за обучение за целия период на програмата, можете да се свържете с консултантите на Sky Lines на тел. (02) 987 9958 или по e-mail на адрес: info@skylines.bg.com.

 

 

 


 

*Swiss Education Group (SEG) e Швейцарска образователна група, представляваща четири колежа по хотелски мениджмънт и една кулинарна академия, базирани в седем кампуса в Швейцария. Групата има над 6500 студенти от над 110 страни и кампусите са красиво разположени във френско и немско говорещите райони на Швейцария.

Swiss Education Group си партнира с University of Derby (UK), Northwood University (USA) и
Washington State University (USA), което гарантира, че квалификациите на студентите са международно признати. Курсовете се провеждат на английски език и всички училища предлагат дипломни, бакалавърски и магистърски програми, с разнообразни предмети и специализации. Като световен посланик на най-добрите швейцарски практики в областта на образованието в хотелиерство и кулинария, Swiss Education Group се радва на  висока оценка от туристическия бранш и професионалистите в хотелиерството.