Стипендии до 15 % през 2019-та от Hotel Institute Montreux

Да се учиш на хотелски мениджмънт от най-добрите… швейцарците,  в „бижуто“ на Швейцарската ривиера – град Монтрьо, ще бъде още по-достъпно за кандидатите за бакалавърската програма на Hotel Institute Montreux (HIM), със старт на обучението от октомври 2019.

Bachelor of Business Administration in Hospitality Management със специализации в областите „Финанси“, „Човешки ресурси“ или „Мениджмънт на луксозни стоки“ е комбинация от швейцарските академични традиции и  американския управленски опит. Успешно завършилите кандидати получават две дипломи:

 

  • Swiss Bachelor of Business Administration in Hospitality Management from Hotel Institute Montreux (Swiss);
  • American Bachelor of Business Administration in Hospitality Management from Northwood University (USA).

Обучението по хотелски мениджмънт е с продължителност 3 години. То включва два платени стажа, които позволяват  наученото да бъде приложено на практика.

Hotel Institute Montreux има отлична репутация в световен мащаб. HIM предоставя образователни програми на изключително високо ниво.

За да се възползвате от възможността за стипендия, която покрива до 15 % от таксите за обучение за целия период на програмата, можете да се свържете с консултантите на Sky Lines на тел. (02) 987 9958 или по e-mail на адрес: info@skylines.bg.com.

Не пропускайте възможността да посетите предстоящите семинари на Swiss Education Group през месец март. Можете да направите своята регистрация за участие тук.