Изберете страница

Средно образование в Дубай

Дубай е част от Обединени арабски емирства (ОАЕ), които са общо седем на брой. Разположени са в югозападна Азия, югоизточните части на Арабския полуостров. Страната е богата и атрактивна туристическа дестинация в арабския свят. А в последните години изборът за средно образование в Дубай е все по-често срещан. Страната може да предложи средно образование на световно ниво. На територията ú има много международни пансионни училища, които предлагат висококачествени образователни системи и световно признати дипломи.

Въпреки екзотичността на Обединените арабски емирства, Дубай предлага средно образование, което е все по-често предпочитано, защото страната е космополитна и мултикултурна и в същото време е едно от  най-сигурните места за живеене, туризъм и обучение.

 

Консултанска агенция за средно и висше образование в чужбина Скай Лайнс” си партнира с едно от водещите пансионни училища за средно образование в Дубай – Repton School. Възпитаниците му могат да се обучават  по британската образователна система (GCSE и A Level) или международната програма International Baccalaureate (IB).

 

Repton School е първото по рода си британско пансионно училище в Близкия изток. В него се обучават много международни ученици, а самото то е с модерни и съвременни съоръжения.

Допълнителна информация за средното образование в Дубай и за международно пансионно училище Repton School, можете да откриете тук:

Показване на 2 резултата