Изберете страница

Средно образование в Дубай

Дубай е част от Обединените арабски емирства, разположени в Югозападна Азия. Страната е космополитна, мултикултурна, екзотична и изключително безопасна за живот, туризъм и обучение.

Освен за почивка, през последните няколко години Дубай е атрактивна дестинация и за средно образование. На територията на страната има много международни пансионни училища, които предлагат обучение  и световно признати дипломи след завършването му.

Консултанска агенция за средно и висше образование в чужбина Скай Лайнс” си партнира с две от най-добрите пансионни училища за средно образование в Дубай – Repton School и Swiss International Scientific School Dubai. И двете бординг училища в Дубай предлагат висококачествено средно образование, разнообразие от извънкласни активности и възможност за настаняване в общежития.

Програмите за средно образование в Дубай, по които се обучават учениците в международните колежи са:

  • Repton School – GCSE, A Level и International Baccalaureate (IB);
  • Swiss International Scientific School Dubai – IB PYP, IB MYP, IBDP/ bilingual stream- English-French/ English-German; IB Careers-Related Programme, IB Diploma Courses; Swiss Baccalaureate;

Научете повече за условията за средно образование в Дубай, както и разгледайте възможности за средно образование в Европа тук: АнглияГерманияГърцияИспания,Франция и Швейцария.

Показване на 2 резултата