Изберете страница

Средно образование в САЩ

Средно образование в САЩ избират дейни, активни и будни ученици, които искат да демонстрират новаторски виждания и оригинално мислене. В бординг училищата за средно образование в САЩ често има мултикултурална среда. Учениците се разпределят по интереси и работят в колектив и по групи, което стимулира техните социални възможности. Пансионатите в САЩ успешно съумяват да съчетаят учебните с изнънкласните дейности и спорта.

 

Средното образование в САЩ се стреми да развива и стимулира творческото мислене у младежите. То насърчава индивидуалността на всеки ученик.

Средното образование в САЩ не е с толкова дългогодишни традиции както във Великобритания, но е известно в цял свят с висококвалифицираните си преподаватели, добрата материална база и качеството на предлаганото обучение.

Бординг училищата за средно образование в САЩ, с които агенция „Скай Лайнс“ работи, образоват така своите възпитаници, че те успешно да кандидатстват в най-добрите университети по света.

 

Сред партньорските ни пансионни училища в САЩ можете да намерите такива, които предлагат международната програма International Baccalaureate, а в CATS Boston, учениците се обучават по американската система за High School Diploma.

 

Разгледайте предложенията ни за училища за средно образование в САЩ по-долу.

Също така може да намерите училища за средно образование и в тези седем европейски държави Австрия, Англия, Германия, Гърция, Испания,Франция и Швейцария.

Показване на 9 резултата