Изберете страница

Средно образование в Кипър

Средно образование в Кипър се предлага от много пансионни училища, които следват основно английски и френски образователни системи.

Страната е често посещавана туристическа дестинация. Тя е третият по големина остров в Средиземно море. Целият остров е обособен като отделна държава. Двата официални езика в Кипър са гръцки и турски, но голяма част от населението говори свободно английски, френски и немски езици. Остров Кипър е разделен на три части съответно Република Кипър, Севернокипърска турска република и британски военни бази. Според легендата Афродита – богинята на любовта и красотата, е родена от морската пяна именно в тази красива островна държава.

 

Да получиш средно образование в Кипър е колкото престижно толкова и вълнуващо. Възможността да живееш на остров сред приятелски настроени и приветливи хора, да се срещнеш с нова култура, да опознаеш невероятната природа и ландшафт са само част от преимуществата на средното образование в Кипър.

Средиземноморският климат на страната я превръща в желана туристическа и образователна дестинация, която предлага на своите посетители очарование и спокойствие. През последните години средното образование в пансионните училища в Кипър набира все по-голяма популярност.

Младежите избрали да получат средно образование в Кипър могат да се възползват от висококачествено международно образование на достъпна цена.

Тъй като Кипър се намира на кръстопътя на Африка, Азия и Европа, разнообразието от международни ученици е изключително голямо.

 

Агенция “Скай Лайнс” си партнира с едно от най-добрите училища за средно образование в Кипър – American Academy Limassol в град Лимасол.

Показване на единичен резултат