Изберете страница

Средно образование в Италия

Италия – една държава, в която може да се види всичко. Красива природа, безброй музей, художници, учени, поети, владетели, замъци и дори папи.

Средно образование в Италия избират много млади хора, привлечени от историята на тази държава, благоприятният климат и красивата природа. Някои от младежите избират средно образование в Италия заради дружелюбните хора и романтичният дух, който витае из въздуха на красивите градове. Други са привлечено от културата и националната кухня. Причините са много, но една се откроява – средното образование в Италия е достъпно, а качеството на обучение се е доказало през годините.

 

Инвестициите, които се правят в областта на образованието дават своя резултат. Завършилите средно образование в Италия, в пансионните училища, с които агенция „Скай Лайнс“ си партнира, успяват да влезнат в най-престижните международни университети по света.

Образователната система на Италия е основана на солидни познания, строга методология и творчески подход към експериментирането. Ето защо именно от „Ботуша“ ежегодно излизат световно значими постижения в областта на науката, технологиите и изкуствата.

Средното образование в пансионните училища в Италия, с които агенцията си партнира предлагат програми, като IB programme и IGCSE.

Могат да се изберат програми на италиански или на английски език.

Учениците, търсещи висококачествено и престижно средно образование в Европа могат да се насочат към пансионните училища в Италия, там те ще осъществят амбициите и стремежите си.

Италия набира все по-голяма популярност като дестинация за висше образование. Представяме ви предложенията ни за средно образование в Италия: 

Показване на 4 резултата