Изберете страница

Средно образование в Испания

Ако търсите качествено обучение, което успешно да подготви детето ви за висше образование в реномирани световни университети, то ви предлагаме да разгледате възможностите за средно образование в Испания.

Международните колежи в Испания, с които агенция Скай Лайнс си партнира, поддържат високи стандарти в образованието. Учениците могат да се обучават в международна програма на английски език ((I)GCSE, A-Level, IB Programme) или по испанската образователна система (Spanish Bachillerato) – на испански или каталунски (в Каталуния).

Колежите за средно образование в Испания, с които си партнираме обикновено са разположени около Мадрид, Барселона и Валенсия. През свободното време, част от испанските колежи организират групови посещения на културни мероприятия и екскурзии до големи градове и забележителности в Испания, както и почивки в други европейски държави. Извънкласните занимания в международните колежи за средно образование в Испания включват и голям избор от спортни и артистични активности. Сред тях: футбол, езда, плуване, кръжоци по актьорско майсторство и пеене, тенис и др.

Настаняването на учениците в бординг училищата в Испания се осъществява в общежития или в приемни семейства, осигуряващи приобщаваща и безопасна среда за развитие на младежите.

Разгледайте всички възможности за средно образование в Испания, както и не пропускайте да се запознаете със следните образователни дестинации: АвстрияАнглияГерманияГърцияФранция и Швейцария.

Показване на 10 резултата