Изберете страница

Средно образование в Испания

Системата за средно образование в Испания се гордее с академичното си ниво и добрата си структурираност.

Пансионните училища за средно образование в Испания спомагат на своите възпитаници да се ориентират в желанията си, да открият личните си силни черти и да ги доразвият, за да изберат професия, която им подхожда и ги удовлетворява. Това дава възможност на учениците да могат да се профилират по време на висшето си образование.

Средното образование в Испания, в пансионните училища, с които консултантска агенция за средно и висше образование „Скай Лайнс“ си партнира, е на по-достъпни цени спрямо централна Европа. Удобното местоположение, приятния климат и качественото образование на страната са преимущества, които правят Испания все по-чест избор за образователна дестинация.

Училищата за средно образование в Испания стават все по-търсени и предпочитани от родители, които искат децата им да продължат образованието си в чужбина.

King’s College Madrid и Caxton College подготвят учениците съобразно британската образователна система, и те завършват с квалификациите за средно образование в Англия – GCSE, IGCSE и A Level.

Предлаганите от „Скай Лайнспансионни училища за средно образование в Испания съчетават високите академични стандарти на британската образователна система с гостоприемната обстановка, която Испания предлага.

 

 

Показване на 9 резултата