Изберете страница

Средно образование в Ирландия

Интересувате ли се от висококачествено средно образование в Европа? Ако отговорът е „Да“, то може би е добре да разгледате възможностите за средно образование в Ирландия!

Ирландия е една от най-развитите, богати и безопасни държави в Европа. Доброто здравеопазване, благоприятната социална и икономическа среда, както и високите стандарти в образованието, са само част от причините много чужденци да избират Ирландия за обучение, живот и работа.

Средното образование в Ирландия се радва на особено висока репутация. Тук се намират бординг училища, предлагащи разнообразие от академични програми, сред които международно признатите GCSE и A Level.  Учениците в пансионните училища за средно образование в Ирландия се радват на отлични условия за обучение и живот. Модерно оборудваните кампуси и таксите за обучение, които са приблизително 30% по-ниски от тези в английските колежи, са само две от причините родители и ученици да избират средно образование в Ирландия пред това в други държави.

Настаняването на учениците в пансионните училища в Ирландия се осъществява в общежития, в стаи до 4 човека, с прилежащ самостоятелен санитарен възел. По-малките ученици се настаняват във внимателно подбрани ирландски семейства.

Разгледайте възможностите за образование в Ирландия, както и в други европейски държави – АвстрияАнглияГерманияИспания, Франция и Швейцария.

Показване на 3 резултата