Образователната система за средно образование в Ирландия се определя като една от най-добрите. Тя дава на своите възпитаници стабилна основа, за да продължат образованието си където пожелаят по света.

Ирландия е една от най-развитите, богатите и спокойни държави. Тя предоставя пълна свобода на словото, а също и политическа и икономическа свобода. Страната се слави със своята среднообразователна система, която е всепризната.

Пансионните училища за средно образование в Ирландия предлагат богата академична история и такси приблизително 30% по-ниски от тези в английските колежи.

Бординг училищата предоставят голямо разнообразие от учебни дисциплини и модерна учебна база. Да се изучава средно образование в Ирландия е интересно и забавно. Защото това е най-малката държава във Великобритания, а именно в нея може да се чуе най-добрият английски език. Ирландия е консервативна и безопасна страна, с дългогодишни семейни традиции, Грамотността на възрастното население е 98%. Този факт доказва дългогодишните традиции в средното образование в Ирландия.

 

Образователната система за средно образование в Ирландия превъзхожда всеки друг регион във Великобритания по отношение на академичните постижения на учениците при полагането на изпитите за международните програми GCSE и A Level.

Завършването на средно образование в Ирландия може да се комбинира с ориентирана към семейството общност, красиви пейзажи и редица атрактивни предложения за пансионно обучение. Учениците завършили в Ирландия са конкурентноспособни във всяка една точка на света.

Според официалната статистика 95% от завършващите средно образование в пансионно училище в Ирландия продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge.

 

sredno_obrazovanie_v_chuzhbina
Campbell College Belfast

Местоположение: Белфаст, Северна Ирландия

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: GBP 14 745

Образователни програми: 2-year GCSE, Pre A-level, A-level
Още
SEK – International School Dublin
SEK – International School Dublin

Местоположение SEK – International School Dublin се намира в красива местност в графство Уиклоу върху площ над 20 хектара. Местността известна като „Градината на Ирландия“ е недалеч от Атлантическия бряг и на 30 км от Дъблин. Графството е селектирано като едно от най-добрите места за живеене в света. За училището Училището е основано през … Read More

Още
sredno_obrazovanie_v_chuzhbina
Тhe Royal School, Dungannon

Местоположение: Дънганон, Северна Ирландия

Възраст на учениците: 11-18 г.

Годишна такса: GBP 10 650

Образователни програми: 2-year GCSE, A-level
Още