Изберете страница

Средно образование в Ирландия

Образователната система за средно образование в Ирландия се определя като една от най-добрите. Тя дава на своите възпитаници стабилна основа, за да продължат образованието си където пожелаят по света.

Ирландия е една от най-развитите, богатите и спокойни държави. Тя предоставя пълна свобода на словото, а също и политическа и икономическа свобода. Страната се слави със своята среднообразователна система, която е всепризната.

Пансионните училища за средно образование в Ирландия предлагат богата академична история и такси приблизително 30% по-ниски от тези в английските колежи.

Бординг училищата предоставят голямо разнообразие от учебни дисциплини и модерна учебна база. Да се изучава средно образование в Ирландия е интересно и забавно. Защото това е най-малката държава във Великобритания, а именно в нея може да се чуе най-добрият английски език. Ирландия е консервативна и безопасна страна, с дългогодишни семейни традиции, Грамотността на възрастното население е 98%. Този факт доказва дългогодишните традиции в средното образование в Ирландия.

 

Образователната система за средно образование в Ирландия превъзхожда всеки друг регион във Великобритания по отношение на академичните постижения на учениците при полагането на изпитите за международните програми GCSE и A Level.

Завършването на средно образование в Ирландия може да се комбинира с ориентирана към семейството общност, красиви пейзажи и редица атрактивни предложения за пансионно обучение. Учениците завършили в Ирландия са конкурентноспособни във всяка една точка на света.

Според официалната статистика 95% от завършващите средно образование в пансионно училище в Ирландия продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge.

 

Показване на 3 резултата