Изберете страница

Средно образование в Австрия

Защо средно образование в Австрия, защото тя е една от най-грандиозните европейски държави, страна на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти. Столицата ú Виена е основен финансов център и седалище на много международни компании и организации. Австрия запленява и с архитектурната си прелест и изключително наситен социален и културен живот.

Дали заради вековните традиции в предоставянето на първокласно обучение, дали заради богатия културен и музикален живот или поради географското си местоположение, средното образование в Австрия е първия избор на много ученици от цял свят.

Средно образование в Австрия може да се завърши на английски език и владеенето на немски език на достатъчно високо ниво не е задължително условие. Все пак немският език може да се запише като част от учебната програма за средно образование в Австрия. Така учениците ще могат да опознаят по-добре местната богата култура и история.

Австрия предлага една безопасна и стимулираща среда за средно и висше образование.

 

Изборът на възможности за средно образование в Австрия е достатъчно голям, за да се спрете на най-доброто за Вас.

Също така може да намерите предложения за училища за средно образование и в други европейски държави –  Англия, Германия, Гърция, Испания,Франция и Швейцария.

Показване на 5 резултата