Изберете страница

Висше образование в Швейцария

Още през далечната 1893г. в Швейцария е създадено първото училище в света по хотелиерство. В ерата на хотелите, тип замъци, които все още се извисяват по бреговете на езерото Женева и високо в планинските курорти, се е изпитвала остра нужда от добре подготвени кадри и специалисти, както на мениджърско, така и на изпълнително ниво.

Оттогава до сега, хотелиерството и туризма са се променили значително, но швейцарските традиции и опит остават неизменна част от програмите на водещи световни училища предлагащи висше образование в Швейцария. Колежите по туризъм, които предлагаме на вашето внимание от Swiss Education Group, са четирите най-известните школи за хотелиерски мениджмънт в Швейцария. SHMS-Swiss Hotel Management School; HIM-Hotel Institute Montreux; IHTTI-School of Hotel Management и Cesar Ritz Colleges се нареждат в топ 10 на класацията на международните училища, предпочитани от световни компании за подбор на персонал в туристическата индустрия.

Другият университет, с който си партнираме за висше образование в Швейцария е държавният HTW CHUR University of Applied Sciences. HTW CHUR предлага бакалавърски и магистърски програми по бизнес с профил туризъм на английски език.

Вижте възможностите за студентско настаняване в Швейцария

Показване на 7 резултата