Стипендии до 60% за магистърски програми в Nuova Accademia di Belle Arti, Milano (NABA)!

Водещата академия за мода, дизайн и изкуства в Италия – Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) предлага стипендии за магистърските си програми в размер до 60% от таксата за обучение.

NABA е част Laureate International University – мрежа от над 70 университета и академии в 25 държави в света. Всяка година приветства студенти от 72 страни, което създава една изключително динамична и креативна среда в сърцето на столицата на дизайна – Милано.

NABA предлага магистратури с продължителност 2 години и магистърски специализации с продължителност 1 година с преподаване на английски и италиански език.

За всяка от двугодишните програми се предлагат 2 стипендии по 20%, две стипендии от 30%, една от 40%, една от 50% и една от 60%.

Магистърски програми:

Магистърските програми в NABA са с продължителност 2 години и се предлагат на английски или италиански език.

Изискване към кандидатите:

За да участвате в конкурса за стипендии, трябва да подготвите академична справка (ако сте в последна година на обучение в бакалавърска програма) или диплома за завършен бакалавър, CV, мотивационно писмо и портфолио с проекти. Скай Лайнс ще предостави и необходимите формуляри за кандидатстване.

Кандидатите с най-добро портфолио имат възможност да спечелят една от 35 стипендии за обучение в магистърска програма със старт на обучението през февруари 2018г.

 

Срокове за кандидатстване:

Всички документи трябва да бъдат изпратени не по-късно от 27 октомври 2017г. Резултатите ще бъдат обявени на 21 ноември 2017г.

 

Скай Лайнс с радост ще предостави допълнителна информация за желаната от Вас програма.