» » Миланската академия NABA обявява ранно записване за учебната 2020 г.

Миланската академия NABA обявява ранно записване за учебната 2020 г.

 

Увлечени сте от дизайна и интересът към модата е в кръвта ви. Мечтаете за творческа кариера. Сега е моментът да сбъднете мечтата си!
NABA откри нова кандидатстуденска кампания за ранен прием в бакалавърски програми за 2020 г. При ранно записване бъдещите студенти могат да се възползват от 10% намаление от таксата за обучение. За целта кандидатите трябва да изпратят своите документи и да се запишат в една от бакалавърските програми в сферата на изкуството (BA) до 17 януари 2020г.

Предлагани бакалавърски програми за ранно записване:

Програмите започват от октомври 2020 г. и се предлагат на английски и италиански.

Такси за обучение:

Определят се въз основа на семейния доход и са в размер от EUR 6 900 до 17 500. Деветдесет процента от българските студенти плащат най-ниските учебни такси в академията.
Консултантска агенция за средно и висше образование „Скай Лайнс“ е официален представител на NABA в България. Услугите ни са напълно безплатни по време на пълния кандидатстудентски процес. Свържете се с нас на тел: (02) 987 9958 или ни пишете на:info@skylines-bg.com, за да ви съдействаме във всички стъпки при кандидатстване за образование в чужбина.