Изберете страница

Кристиан Петров от Варна спечели стипендия за обучение в един от най-добрите частни колежи във Великобритания, предлагащи A level образование – Cardiff Sixth Form College.

Историята на Кристиан започва през 2016 г., когато заминава за Острова, за да продължи средното си образование в Cambridge Arts and Science College (CATS) Cambridge, където получава завидна стипендия, за да учи в програмата GCSE.  Напълно заслужената стипендия покрива 50% от таксата му за обучение в колежа. Сред предметите, които той изучава, са бизнес, биология, химия, математика, физика, немски и английски език, спорт и други избираеми дисциплини. Двугодишната подготовка в CATS осигурява на Кристиан стабилна основа, върху която да стъпи, както и самочувствието, че може да постигне дори повече.

Въз основа на отличните резултати, които постига в колежа, той предприема следваща стъпка по пътя на академичния успех – кандидатства в Cardiff  Sixth Form College (CSFC) – един от най-добрите частни колежи в UK, предлагащи А – Level образование. Кристиан не просто е приет, а отново получава 50% стипендия за своето обучение.

За трета поредна година CSFC оглавява класацията за най-добри A – level учебни заведения. Една от причините колежът да се задържи толкова време на първа позиция е невероятният успех, който постигат възпитаниците му на финалните изпити във Великобритания – 91,9% от тях получават най-високите възможни оценки –  А и А*. С такъв резултат завършилите си гарантират прием в едни от най-престижните британски университети. Преди две години дори BBC направи 3-часов филм, в който училището отваря вратите си, за да разкрие тайната за успеха.

Ние от Скай Лайнс сме особено щастливи, че имахме шанса да съпътстваме Кристиан по време на неговото академично израстване. Чудесно е да се работи с такива мотивирани и амбициозни млади хора. Пожелаваме му приемът му в Cardiff Sixth Form College, да е само трамплин към постигането на още по-големи лични и професионални успехи!