Изберете страница
Учебните заведения за висше образование в Англия са сред най-добрите в света. Те последователно, в рамките на десетилетия, оглавяват световната класация за университети и колежи. Известни са и с внедряването на водещи иновации в преподаването и научните изследвания.

Ето някои от основните преимущества на учебните заведения за висше образование във Великобритания

  • Висшето образование в Обединеното кралство осигурява добро съотношение между цена и качество

Таксите за висше образование в Англия варират между 5 000 и 15 000 GBP. В рамките на тези средства студентите получават образование, което е съвременно, актуално, иновативно, признато и същевременно търсено от международния бизнес. Това е образование, което е доказало, че отваря вратите на младежите за всички съвременни имиджови компании, за които са си метали.
Университетите във Великобритания демонстрират способността си да предоставят  съоръжения и технологии, които обогатяват материалната база за всички студенти. Някои от дейностите на студентите се провеждат в съвременни лаборатории, модерни компютърни зали и дигитализирани помещения. Изборът на висше образование в Англия е избор на пряк път до съвременните научни постижения, които своевременно се внедряват в университетите, с които агенция „Скай Лайнс“ работи.
  • Висшите учебни заведения в Обединеното кралство целенасочено и старателно подбират качествен и квалифициран персонал

Добрите университети зависят от техния персонал и преподавателите в тях, които да осигурят висококачествено образование и адекватна подкрепа на студентите. Университетите, с които си партнираме, се славят със своите световно значими в научните среди преподаватели.
  • Brexit и висше образование

Макар страната да е в Brexit, учебните заведения за висше образование във Великобритания имат специално изградена политика. Тя спомага за безпрепятствено кандидатстване и следване на международни студенти в страната.
  • Грижа за студентите

Британските университети се грижат не само за доброто образование на своите възпитаници. Те отделят значителни ресурси и средства, за да усигорят доброто благосъстояние на студентите. Има отдели, които са специално разработени за грижа за психичното здраве на младежите. Те са в помощ на добрата интеграция на международните студенти, избрали висше образование във Великобритания. 
  • Висше образование в Англия и свобода на словото

Въпросът за свободата на словото и академичния дебат в университетите привлича значително внимание през последните години.
Предоставянето на платформа за мнения и дискусии без особени ограничения развива у младежите конструктивно мислене и способност да не се съгласяват, без доводи, с всяко твърдение, изказано от ментор.
Висшето образование в Англия не е просто добър избор, университетите разработват стратегии, които са динамични и отговарят на съвременните търсения на бъдещите студенти. Ето защо изборът на образование в Обединеното кралство си заслужава.
***
Консултантите на „Скай Лайнс“ ви очакват, за да ви помогнат при избора на висше образование в Англия, така че не се колебайте да ни потърсите. Телефоните ни за връзка са (02) 987 9958; тел./факс: (02) 980 0231 или ни посетете в нашите офиси, ще ви съдействаме с бързина и професионализъм.