Начало » Новини » Уебинар на Radboud University – водещ университет в Нидерландия!

Уебинар на Radboud University – водещ университет в Нидерландия!

Radboud Universityедин от водещите университети в Нидерландия, организира онлайн семинар на тема: „Student life in the Netherlands“ на 10 март (вторник), от 18:00 ч. българско време!

Ако имате въпроси, свързани с програмите на обучение, подготовката на документи или условията на живот в най-стария град в Нидерландия – Ниймеген, не пропускайте възможността да получите отговорите безплатно в рамките на предстоящия уебинар. Регистрация можете да направите тук: FREE REGISTRATION

Какво ще представлява уебинарът?

  • Презентация на университета и програмите на бакалавърско и магистърско ниво,
  • Онлайн дискусия със студенти от университета и разкази от първо лице за студентския живот и следването;

За Radboud University:

Radboud University е една от водещите академични институции в страната на лалетата. През 2019-та, той бе обявен за най-добър многопрофилен традиционен университет в Холандия от престижната класация Keuzegids Universiteten;

Институцията е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Нидерландия и се гордее с факта, че четирима от министър-председателите на страната са бивши възпитаници на учебното заведение.

Програмите за обучение покриват широк периметър от научни сфери: социални и поведенчески науки, икономика и бизнес, информационни технологии, медицина, право, физика, химия и др.

Оставаме на разположение за въпроси и безплатно съдействие при кандидатстване и записване в Radboud University. Можете да ни потърсите на телефони: 02 / 987-99-58 и 980-02-31 или на имейл адрес: info@skylines-bg.com.