Изберете страница

IULM University, Milano e известен като единственият специализиран университет в Италия в областта на комуникациите и чуждите езици. Повече от 50 години той е център на високи академични постижения в сферата на медиите, езиците, туризма, модата и културното наследство.

В IULM University можете да изучавате тригодишната бакалавърска програма Corporate Communication and Public Relations. Тя е първата по рода си бакалавърска програма на английски език в Италия. В италианския университет може да изберете от редица едногодишни и двугодишни магистърски програми, сред които: Strategic Communication, International Communication,  Hospitality and Tourism Management, Food Design and Innovation.

 

 

От следващия февруари IULM University стартира безплатен курс по италиански език. Курсът е предназначен за студентите в първи курс, които ще започнат своето обучение в университета през септември 2022. Той е с продължителност 45 часа и ще се проведе онлайн.

Въпреки, че по-голямата част от междуднародните студенти избират програми на английски език, доброто владеене на италиански е сериозна предпоставка за успешната им реализация на пазара на труда в Италия. Свободната комуникация на италиански е ключ към бързата интеграция на студентите и приобщаването им към социалната среда в Милано.

Ако вече сте стартирали своето кандидатстване в IULM University, можете да подадете своята заявка за участие още сега тук: registration form

Ако все още се колебаете по отношение на избора на специалност и имате нужда от допълнителна информация за обучението в IULM University, Milano, не се колебайте да се свържете с нас за консултация и съдействие.