Начало » Новини » Нидерландия удължава сроковете за кандидатстване!

Нидерландия удължава сроковете за кандидатстване!

Включваме се с новини, които касаят всички бъдещи студенти, решили да кандидатстват в Нидерландия за програми със старт на обучение 2020/2021 г!

Oфициална информация, публикувана в сайта на Nuffic и studielink от 24 март 2020 гласи, че крайният срок за кандидатстване в Нидерландия, който беше 1 май се удължава до 1 юни 2020 г.

Тази мярка е въведена по отношение на  програмите със стандартен срок за кандидатстване и не е валидна за т.н. „numerus fixus“ специалности, за които се извършва селекция на квотен принцип. Срокът за тях приключи на 15 януари. Има вероятност, резултатите от класирането за „numerus fixus” програмите, които се очаква да излязат на 15 април, да бъдат обявени с известно закъснение. Ако такова забавяне е налице, кандидатите ще бъдат уведомени изрично.

Агенция „Скай Лайнс“ си партнира с редица традиционни университети и университети за приложни науки в Нидерландия. Ние сме в постоянен контакт с тях и можем да ви предоставим своевременна информация, свързана с обучението в Холандия и процедурите за кандидатстване, които се прилагат. Консултантските ни услуги са безплатни. Повече информация за институциите, с които работим, можете да откриете тук – висше образование в Нидерландия!

Изпращайте запитвания на info@skylines-bg.com

Надяваме се скоро да се срещнем с голяма част от вас на място в нашия офис или на събитията, които организираме на различни места в страната, а дотогава можете да ни откриете онлайн! Следете нашите инициативи в секции „Новини“ и „Събития“, и в социалните мрежи, където редовно ще публикуваме информация за кандидатстване в Нидерландия, предстоящи уебинари, онлайн образователни курсове, подготовка за езикови сертификати и други.