Изберете страница

Онлайн презентация на Tilburg University – лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право!

Tilburg University, който попада в класациите на най-добрите университети в Нидерландия и на Стария континент – организира онлайн семинар за кандидат-студентите, търсещи кaчествено и достъпно обучение по икономика, бизнес науки и право!

Събитието ще се проведе на 29 септември от 18:30 часа, а информация за условията на обучение, програмите на английски език и подготовката за кандидатстване в Нидерландия ще получите лично от представител на учебното заведение!

[btn text=“РЕГИСТРАЦИЯ“ link=“#sl-sc-reg-btn“ tcolor=“#ffffff“ thovercolor=“#ffffff“]

За учебното заведение:

В продължение на четири поредни години Tilburg University е носител на титлата “Best general university of the Netherlands” (National Student Survey 2016-2019).

Към днешна дата, той попада в ТОП 50 на най-добрите университети в света за обучение по бизнес, икономика и психология (Times Higher Education World University Ranking, 2021).

В областта на правото, Tilburg Law School се класира на 2-ро място в света (Social Science Research Network 2021), a  престижната класация Shanghai Global Ranking of Academic Subjects 2021 отрежда на университета:

  • 1-во място в Нидерландия и 29-то място в света за обучение по финанси;
  • 16-то място в света за обучение по публична администрация;
  • 17 място в света по бизнес администрация;
  • В сферата Arts, Humanities & Communication университетът се класира в ТОП 150 в света;

Програми:

Tilburg University е изцяло акредитиран и финансиран от държавата. Основан през 1927, той разполага с шест факултета, в които се обучават повече от 19 000 студенти от над 100 различни националности.

Университетът предлага разнообразие от бакалавърски програми на английски език, сред които: Global Law, Economics, Psychology, International Business Administration, Entrepreneurship and Business Innovation, Data Science, Human Resources и други.

На магистърско ниво студентите могат да избират сред повече от 50 програми на английски език в области като: икономика и мениджмънт, право и публична администрация, социални и поведенчески науки, комуникации, обработка на данни и др.

Още любопитни факти за предимствата на обучение в Tilburg University, ще научите на 29 септември от 18:30 часа!

Достъпът до събитието е свободен, регистрация можете да направите тук: