Начало » Уебинар на IED – Съвети за изготвяне на портфолио

Уебинар на IED – Съвети за изготвяне на портфолио

Дата: 18/05/2020 - 28/05/2020
Час: All Day

Категория Уебинар


Уебинар на IED

Ако си креативен и вярваш в идеите си, но не знаеш как да ги организираш в успешно портфолио за прием в ТОП дизайн академия, не пропускай да се регистрираш за уебинар на IED, който ще се проведе на 28 май (четвъртък) от 18:00 часа. 

Регистрирай се

Обучение по мода и дизайн в IED

IED e едно от най-значимите учебни заведения в Европа, предлагащи обучение по мода, дизайн, изкуство и визуални комуникации. Академията разполага с бази в 7 италиански града, 2 в Испания и 2 в Бразилия. Бакалавърските и магистърските програми на английски и италиански език покриват широк спектър от дисциплини, а преподавателите са водещи имена от креативната индустрия. В рамките на своето обучение в IED студентите имат възможност да колаборират с компании като Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat, Philips и др.

В рамките на уебинара на IED ще научиш:

  • Какви са основните изисквания за портфолиото/креативен проект за кандидатстване в различните програми
  • Колко проекта е необходимо да включиш
  • Кои са грешките, които не бива да допускаш
  • Основни насоки за структура, съдържание и  форма на портфолиото

За лектора

Уебинарът на IED ще бъде воден от Джовани Отонело – арт директо в Istituto Europeo di Design. Завършва архитектура и стартира кариерата си в сферата на сценографията и изложбения дизайн. След това се пренасочва към модната индустрия и работи по проекти на компании от ранга на Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta и Hugo Boss. Като Арт Директор в IED, Отонело прилага богатия си професионален опит както при изнасянето на лекции и семинари на различни теми, така и при създаването на нови партньортства на IED с представители на бизнеса.

Онлайн семинарът ще включва и кратка презентация на академията и обучението по мода и дизайн в IED, водена от регионалния мениджър на IED – Андреа Поци. 

Как да се включиш?

Ако желаеш да вземеш участие в специализирания уебинар на IED, е необходимо да направиш регистрация във формата по-долу. Непосредствено преди датата на събитието, на посочения от теб имейл, ще получиш линк за достъп до платформата, в която ще се проведе онлайн семинарът. 

Достъпът до платформата ще е възможен както от настолен компютър, така и от мобилно устройство.

Регистрация

Bookings are closed for this event.