Начало » Онлайн среща с University of Twente – най-добрият технически университет в Нидерландия

Онлайн среща с University of Twente – най-добрият технически университет в Нидерландия

Дата: 10/11/2020
Час: 6:30 pm - 7:30 pm

Категория Онлайн информационна среща


University of Twente е водещ технически университет в Нидерландия. На 10 ноември от 18:30 негов представител ще направи онлайн презентация с фокус върху програмите на английски език и условията за кандидатстване в учебното заведение! Събитието е организирано специално за български кандидат-студенти – можете да направите своята безплатна регистрация него тук:

Регистрирай се

University of Twente (UT) е определен за най-добър технически университет в Нидерландия за 2020 в престижната класация Keuzegids Universiteien.

Той е единственият в Нидерландия, който разполага с реално работещ университетски комплекс, в който се помещават всички учебни сгради, съоръжения и лаборатории. Благодарение на него, UT се нарежда сред десетте най-големи изследователски институти по целия свят!

University of Twente предлага над 16 бакалавърски и над 30 магистърски специалности на английски език. Сред най-популярните бакалавърски програми са:

  • Advanced Technology
  • Civil Engineering
  • Creative Technology
  • Technical Computer Science
  • Mechanical Engineering
  • Psychology

Повече информация за предимствата на обучение в Нидерландия, крайните срокове за кандидатстване и необходимите документи за прием ще получите на онлайн инфо срещата на 10 ноември от 18:30 часа. Уебинарът е ексклузивно за кандидат-студенти от България.

Присъствието на събитието е безплатно! Необходима е предварителна регистрация чрез формата по-долу,

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години.

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

Бакалавър
Магистър

Да
Не