Изберете страница
Tettenhall College

Срещни се с пансионно училище от сърцето на Англия – Tettenhall College

Срещни се с пансионно училище от сърцето на Англия – Tettenhall College

Запознай се с пансионно средно училище в Англия с отлична репутация на 30 май от 18:30 до 20:30 часа. Tettenhall College предоставя 30% стипендия от таксата за обучение за български кандидати. Заповядайте на презентацията в Hotel Downtown и задайте своите въпроси.

Англия е в топ 3 на най-предпочитаните дестинации, когато става дума за средно образование извън граница. Разположеният в Уулвърхемптън колеж Tettenhall College пък привлича младежите и техните родители с високи академични стандарти, огромен традиционен кампус и разнообразни образователни програми. Елате и научете повече за учебното заведение, както и за възможността за 30% стипендия за обучение.

Събитието е безплатно и ще се състои на 30 май 2024 г. в конферентната зала на Hotel Downtown в София. Регистрирайте се и запазете своето място!

Tettenhall College – в преследване на съвършенството във всеки един аспект на образованието.

Училището, създадено през далечната 1863 г., се намира в сърцето на Англия с кампус, простиращ се на 13 хектара, само на 40 мин. от летище Бирмингам.

Има отлична спортна база, модерни класни стаи, богата библиотека, арт център, IT център, както и научна лаборатория, носеща името на Артър Хардън – бивш възпитаник на училището и носител на Нобелова награда.

Обучението е в малки класове по традиционна британска система и включва следните програми – GCSE, A Level Foundation Year, A Level.

Младежите в училището са от 28 националности, а към момента се обучават над 500 ученици.

Програма на събитието:

30 май 2024 г. в Hotel Downtown в София

18:30 – 20:00 ч. – Презентация, на която ще може да научите от първо лице за обучението в пансионното училище, настаняването, таксите и условията. След края на презентацията ще може да зададете своите въпроси.

h-farm

Защо да изберете Tettenhall College?

Обучение по международни програми

Обучението е в малки класове по традиционна британска система и включва следните програми: GCSE, A Level Foundation Year, A Level.

Допълнителни часове EAL (английски като чужд език) за ученици, които искат да подобрят своя английски език.

Младежите продължат обучението си в топ университети – Oxford, Cambridge, London School of Economics, Bath University и други.

Традиционен кампус в сърцето на Англия

Сградите на училището са обградени от 33 акра гори и обширни поляни, като част от тях принадлежат към голям природен резерват с уникална живописна природа.

Спорт и допълнителни дейности

Училището разполага с богат набор от съоръжения за практикуване на спортове – закрит плувен басейн, игрища за футбол, крикет, нетбол, хокей, бадминтон, баскетбол, тенис кортове, фитнес зала и др. Допълнително могат да практикува и фехтовка, стрелба с лък, голф, йога, карате, степ аеробика, скуош и др.Организират се и екскурзии в страната и чужбина.

Има различни клубове по интереси – шах, готварство, хорово пеене, изкуства, театър, дебати, танци, фотография, катерене, голф, филми, конна езда, клуб на инженерите, инвестиционен клуб, класически цивилизации и др.

Избор при пансионно настаняване

Настаняването е в две модерно оборудвани общежития в комфортни стаи, споделена дневна стая с телевизор, билярд, тенис маса, места за отдих и учене, обща кухня. В едната къща се настаняват само момичета, а в другата – само момчета.

С акцент към театъра

Училищният театър – The Towers Theatre – има дългогодишна история и колежът предлага големи възможности за талантите. Младежите играят на сцената, поставят спектакли, създават декори за представления. Всяка година театърът е домакин на впечатляващи пълномащабни музикални представления и коледна пиеса, която е акцентът в училищния театрален календар. Колежът насърчава учениците да реализират мечтите си и да продължават своето образование в специализарани образователни институции като Royal Academy of Theatre Arts.

Агенция „Скай Лайнс“ е официален представител на Tettenhall College за България. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на ученика са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към училището, както и съдействие преди заминаване.