Семинари на Swiss Education Group 24.10 – 26.10.2019

Дата: 24/10/2019 - 27/10/2019
Час: 6:30 pm - 8:30 pm

Категория Семинар


Swiss Education Group обединява 5 от най-престижните колежи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия. Програмите за обучение включват задължителни стажове и възможности за престижна кариера в един от най-бързо развиващите се сектори в света! Научете повече по време на информационните семинари на Швейцарската образователна група, които ще се проведат на следните дати:

• 24.10.2019 София, х-л „Маринела“, 18:30 ч.
• 25.10.2019 Пловдив, х-л „Тримонциум“, 18:30 ч.
• 26.10.2019 Варна, х-л „Графит“, 16:30 ч.

Регистрирай се

Hotel Insitute Montreux (HIM),Swiss Hotel Management School (SHMS) IHTTI School of Hotel Management and Design, Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които съчетават швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, включени в групата, предлагат широка гама бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

За да гарантира успешна реализация на своите възпитаници, SEG си партнира с луксозните часовници TAG Heuer, с експерти от Louis Vuitton и John Paul Design и самия майстор готвач, изготвил менюто за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – шеф Антон Мозиман.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Ritz-Carlton, Marriot,  Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airline, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont и др.

Подробности за условията на обучение и изискванията за прием в Швейцарската образователна група, ще научите лично от Горан Йорданов – Мениджър „Маркетинг и развитие“ на Swiss Education Group за Източна Европа!

Входът за предстоящите семинари е свободен, а възможност за регистрация ще откриете тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.