Изберете страница
Home Събития Летни програми на Les Roches в Швейцария и Испания

Летни програми на Les Roches в Швейцария и Испания

Les Roches Global Hospitality Education е един от лидерите в обучението в сферата на хотелиерството. Колежът предлага бакалавърски, магистърски програми и летни курсове. Швейцарският модел на преподаване, съчетан с практика, се превръща в успешна комбинация, която дава на студентите една висококачествена и престижна подготовка за тяхната кариера. Тази година летните програми се провеждат в базите в Кранс-Монтана и в Марбея, като можете и да ги съчетаете. Запознайте се отблизо с професиите в хотелския мениджмънт и разберете коя е именно Вашата. Обучението е изцяло на английски език.

Програмите :
  • Summer Hospitality Discovery (15-17г.) – въведение в хотелиерството, обучение за презентационни умения, уъркшопи, посещения на 5-звезден хотел, „Hands-on hospitality workshops“, тийм-билдинг и др.
  • Summer Hospitality Experience (18-26г.) – интерактивни уъркшопи, посещения на 5* хотел – „Experience excellence in hotel operations first-hand“, дегустации на храна и вино, ще откриете коя е най-подходящата за вас професия в хотелския бранш, ще развиете и усъвършенствате уменията си за предприемчивост, иновации и умения за устойчивост.

Регистрирайте се, за да получите повече информация за курсовете на Les Roches

РЕГИСТРАЦИЯ

Академичната програма е съчетана с различни дейности като забавления, екскурзии, тематични вечери и партита, спортни активности, караоке вечер, пeйнтбол, посещение на аквапарк, фабриката за шоколад, нови приятели и други.

Настаняването е на пълен пансион в модерно обзаведени стаи с 1, 2 или 3 легла и собствен санитарен възел. В цената са включени трансфер от/до летище – Малага или до летище – Женева и полет от Испания до Швейцария (важи за комбинираната програма 1+1 седмица).

В алпийското селце се намира кампусът CRANS-MONTANA. Пред вас се открива спираща дъха гледка към планините и възможност да опознаете отблизо тънкостите в хотелиерството. Базата е ситуирана във френскоговорящия район Вале. Има и отлична връзка с обществения транспорт до останалата част на Швейцария и Европа.

В един от най-известните курорти на Средиземно море – Марбея се намира другият кампус на Les Roches. Хубавото време, красивите плажове, културата, гастрономията и историята, го превръщат в предпочитана туристическа дестинация.

 

*Курсистите имат възможност за: 1-2 седмици (в Les Roches Crans Montana / Les Roches Marbella ), или комбинирана програма за 1 седмица (в Les Roches Marbella) + 1 седмица (в Les Roches Crans Montana).

*При последващо записване в Les Roches за бакалавърска програма, таксата за летните курсове се възстановява.

Научете повече за летните програми и възможностите на Les Roches като се регистрирате във формата по-долу :