Начало » Изложение Study in the Netherlands 2021!

Изложение Study in the Netherlands 2021!

Дата: 06/02/2021 - 07/02/2021
Час: All Day

Категория Изложение


Нидерландия в ТОП 10 на най-предпочитаните образователни дестинации!

Нидерландия е една от най-атрактивните дестинации за обучение в чужбина! Страната предлага качествено образование на световно ниво, програми на английски език, достъпни такси за обучение и възможности за академична и професионална реализация на студентите!

Онлайн изложение Study in the Netherlands 2021!

Ако обмисляте кандидатстване в страната на лалетата, не пропускайте онлайн изложението Study in the Netherlands 2021! Участват представители на три от най-влиятелните традиционни университети в Нидерландия – Tilburg University, Radboud University и Utecht University!

Програма:

👉 6 февруари, събота. ⏰ Начало – 11:00!

Програмата ще започне обща презентация, посветена на системата за висше образование и предимствата на обучението в Нидерландия, следвана от индивидуални презентации на участниците. След края на всяка една от тях, ще имате възможност да зададете своите въпроси към представителите на учебните заведения и консултантите от агенция „Скай Лайнс “.

👉 7 февруари, неделя

В деня след изложението – 7 февруари, всички заинтересовани кандидати ще имат възможност да проведат онлайн индивидуална среща с представителите на учебните заведения.

Регистрацията е по-лесна от всякога! Можете да „посетите“ изложението и да се свържете с желания университет с един клик на мишката!

Регистрирай се

Къде попадат трите университета в световните класации?

🏆 Radboud University е традиционен университет номер 1 в Нидерландия за 2020-та според Keuzegids Universiteiten. Учебното заведение е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания и се гордее с факта, че четирима от министър-предстедателите на страната са завършили учебното заведение!

🏆 Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Той се нарeжда на 3-то място в Европа за обучение по финанси (Shanghai Ranking 2020), 3-то място за обучение по право (според Social Science Research Network Ranking 2020) и 6-то място в света за обучение по бизнес администрация (Shanghai Global Ranking 2020).

🏆 Основан през 1636 година, Utrecht University е един от най-големите в Европа. Гордее се с 12 нобелови лауреати и 19 носители на най-престижния научен приз в Нидерландия – наградата „Спиноза“.Shanghai Ranking 2020 класира Utrecht University на 1-во място в Нидералндия и 52-ро в света!

Специалности:

Програмите за обучение на гостуващите университети покриват широк периметър от специалности на английски език. Сред тях са бизнес и икономика, право, публична администрация, инженерни науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, медии, социални науки, изкуство и култура, педагогика и др.

Участието в изложение Study in the Netherlands e напълно безплатно! Запазете своето място тук:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

2021
2022
2023

Бакалавърска
Магистърска
Докторантура

Accounting, Banking, Finance
Business, Management, Marketing
Computer Science, ICT, Artificial Intelligence, Data Science
Economics, Econometrics
Engineering – Civil/Electrical/Mechanical, Industrial Design
History, Culture, Philosophy
International Relations, Political Science
Languages, Linguistics
Law, Public Administration, Governance
Life Sciences – Biology, Biomedical Sciences, Molecular Life Sciences
Media, Communication
Natural Sciences – Chemistry, Physics, Geography, Earth Sciences
Psychology, Human Resource, Organization Studies, Sociology
Multidisciplinary
Not known/decided

Да
Не

Да
Не