Начало » Изложение Study in the Netherlands 2020

Изложение Study in the Netherlands 2020

Дата: 01/02/2020 - 02/02/2020
Час: All Day

Категория Изложение


Представители на три от най-влиятелните университети в Нидерландия – Tilburg University, Utecht University и University of Twente. Всички те пристигат в България, за да се срещнат и да разговарят с кандидат-студентите, които се интересуват от възможностите за образование и реализация в страната на лалетата!

Ако обмисляте кандидатстване в Холандия, не пропускайте изложението Study in the Netherlands 2020! Събитието ще се проведе на 01.02 /събота/ и на 02.02 /неделя/ в хотел „Маринела“, гр. София!

Регистрирай се

Програма на изложението

Програмата на 01.02.2020 (събота) ще започне в 15:00 ч. с обща презентация, посветена на системата за висше образование и предимствата на обучението в Нидерландия, следвана от индивидуални презентации на участниците в изложението. След края на презентациите ще имате възможност да зададете своите въпроси към представителите на учебните заведения!

За всички, които се интересуват от кандидатстване през 2020 (бакалаври и магистри), ще бъдат организирани индивидуални срещи с представителите на гостуващите университети. Индивидуалните срещи ще се проведат на 02.02.2020 (неделя). Екипът на „Скай лайнс“ ще се свърже с кандидатите, които проявяват интерес, за допълнителна информация и съдействие.

Къде попадат трите университета в световните класации?

  • Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Факултетът по право (Tilburg International Law School) се класира на 1-во място в света според Social Science Research Network (Oct 2019), изпреварвайки Оксфорд и Кеймбридж в Англия.
  • Програмата по финанси заема 2-ро място в Европа и 12-то в света, според Shanghai Global Ranking 2019. Същата класация отрежда 5 място на Tilburg University за обучение по бизнес администрация.
  • В престижната класация на Times Higher Education 2020, университетът попада сред първите 75 институции в света за обучение по икономика, бизнес науки и право;
  • University of Twente е обявен за най-добър технически университет в Нидерландия от холандския справочник Keuzegids Universiteiten и попада в ТОП 200 на най-добрите университети в света. /Times Higher Education 2019/
  • Utrecht University е основан през 1636 година и е един от най-големите в Европа. Гордее се с 12 нобелови лауреати и 19 носители на най-престижния научен приз в Нидерландия – наградата „Спиноза“. Престижни класации като Shanghai Ranking и The Best Global Universities Ranking го нареждат на 1-во място сред всички холандски университети и на челни позиции в Европа и света.

Програмите за обучение на гостуващите университети покриват широк периметър от специалности на английски език. Сред тях са бизнес и икономика, право, публична администрация, инженерни науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, медии, социални науки, изкуство и култура, педагогика и др.

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация във формата за контакт, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.