» Изложение Study in Holland 2020

Изложение Study in Holland 2020

Дата: 01/02/2020 - 02/02/2020
Час: All Day

Категория Изложение


Представители на три от най-влиятелните университети в Холандия – Tilburg University, Utecht University и University of Twente пристигат в България, за да се срещнат и да разговарят с кандидат-студентите, които се интересуват от възможностите за образование и реализация в страната на лалетата!

Ако обмисляте кандидатстване в Холандия, не пропускайте изложението STUDY IN HOLLAND 2020, което ще се проведе на 01.02 /събота/ и на 02.02 /неделя/ в хотел „Маринела“, гр. София!

Регистрирай се

Програмата на 01.02.2020 (събота) ще започне в 15:00 ч. с обща презентация, посветена на системата за висше образование и предимствата на обучението в Холандия, следвана от индивидуални презентации на участниците в изложението. След края на презентациите ще имате възможност да зададете своите въпроси към представителите на учебните заведения!

За всички, които се интересуват от кандидатстване през 2020 (бакалаври и магистри), ще бъдат организирани индивидуални срещи с представителите на гостуващите университети, които ще се проведат на 02.02.2020 (неделя). Екипът на „Скай лайнс“ ще се свърже с кандидатите, които проявяват интерес, за допълнителна информация и съдействие.

Участници:

Tilburg University, Utecht University и University of Twente са научноизследователски (традиционни) университети, които се ползват признание в европейски и световен мащаб.

  • Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. В класацията на Times Higher Education 2020 попада сред първите 75 университети в света за обучение по тези дисциплини;
  • University of Twente е обявен за най-добър технически университет  в Холандия от холандския справочник Keuzegids Universiteiten и попада в ТОП 200 от на най-добрите висши учебни заведения в света /Times Higher Education 2020/
  • Utrecht University, основан през 1636 г., е един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Холандия – наградата „Спиноза“ и 12 нобелови лауреати.

Програмите за обучение на гостуващите университети покриват широк периметър от специалности на английски език: бизнес и икономика, право, публична администрация, инженерни науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, медии, социални науки, изкуство и култура, педагогика и др.

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация във формата за контакт, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

2020
2021
2022

Бакалавърска
Магистърска
Докторантура

Accounting, Banking, Finance
Business, Management, Marketing
Computer Science, ICT, Artificial Intelligence, Data Science
Economics, Econometrics
Engineering – Civil/Electrical/Mechanical, Industrial Design
History, Culture, Philosophy
International Relations, Political Science
Languages, Linguistics
Law, Public Administration, Governance
Life Sciences – Biology, Biomedical Sciences, Molecular Life Sciences
Media, Communication
Natural Sciences – Chemistry, Physics, Geography, Earth Sciences
Psychology, Human Resource, Organization Studies, Sociology
Multidisciplinary
Not known/decided

Да
Не

Да
Не