Изложение „Дни на холандското образование“ 2019

Дата: 02/02/2019 - 03/02/2019
Час: All Day

Категория Изложение


Представители на четири холандски традиционни университета – Tilburg University, Radboud University, Utecht University и University of Twente пристигат в България, за да запознаят кандидати-студентите с предимствата на обучението в Холандия!

Събитието, организирано от агенция „Скай Лайнс“, ще се проведе в два поредни дни:

  • 02.02 /събота/ – София,15:00 ч., х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/
  • 03.02 /неделя/ – Пловдив,15:00 ч. х-л „Тримонциум“

Регистрирай се

Гостуващите учебни заведения са сред институциите, които неизменно присъстват в световните класации за висше образование:

  • Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Той се класира на 6-то място в Европа и на 28-мо място в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия (Times Higher Education 2019).
  • Radboud University е една от водещите академични институции в Холандия – най-голям реципиент на европейски субсидии за научни изследвания. Четирима от министър-председателите на държавата са негови бивши възпитаници. Според най-новото издание на холандския университетски справочник Keuzegids Universiteiten 2019, Radboud e обявен за „най-добър традиционен университет в Холандия“.
  • University of Twente е един от най-влиятелните университети в Холандия, който попада в топ 200 на най-добрите висши учебни заведения в света (Times Higher Education) и е признат от Keuzegids Universiteiten за „най-добър технически университет“ през 2018-та.
  • Utrecht University е основан през 1636 г. и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Холандия – наградата „Спиноза“ и 12 нобелови лауреати.

Програмите за обучение на участниците в изложението покриват широк периметър от специалности: бизнес и икономика, право, публична администрация, инженерни науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, медии, социални науки, изкуство и култура, педагогика и др.

По време на изложението ще имате възможност да се срещнете с представителите на учебните заведения и да зададете лично въпросите, които ви вълнуват.

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация във формата за контакт, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.