Начало » Семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и туризъм в Швейцария – 12.11.2020

Семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и туризъм в Швейцария – 12.11.2020

Дата: 12/11/2020
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Семинар


Swiss Education Group обединява четири от най-престижните колежи в Швейцария, които се нареждат сред лидерите в обучението по международен бизнес, хотелиерство, туризъм и кулинарно изкуство. Според QS World University Ranking 2019, те попадат в ТОП 20 на най-добрите образователни институции по хотелиерство в света!

Ако мечтаете за образование и кариера в луксозния сектор, не пропускайте специализирания информационен семинар на Швейцарската образователна група, който с оглед на обстановката в страната ще се проведе ОНЛАЙН на:

  • 12 ноември от 18: 30 часа.

!!! Освен да присъстват на онлайн семинара, всички регистрирани ще имат възможност да си резервират час за лична среща с представител на Швейцарската образователна група от 13 до 16 ноември в следните градове:

  • 13.11 – Пловдив;
  • 14.11 – Варна;
  • 15.11 – Бургас;
  • 16.11 – София;

Регистрирай се

За колежите:

Hotel Insitute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy предлагат програми за обучение, които комбинират швейцарските традиции и опит в хотелиерството с американския ноу-хоу в бизнеса.

Студентите на Swiss Education Group могат да изучават бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

Над 89% от завършилите студенти стават  мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават  с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Hilton, Mariott, Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airlines, Armani Hotels, Fairmont и др.

Стипендии:

Швейцарската образователна група отпуска стипендии, които могат да покрият до 30 % от таксата за обучение. Препоръчителният срок за кандидатстване е до края на текущата годинa.

Лектори:

Водещи на информационните семинари ще бъдат:

Горан Йорданов

Горан Йорданов – експерт в областта на маркетинга и продажбите. През последните 10 години е представител на Swiss Education Group за Източна Европа. Притежава богат професионален опит в хотелиерството. Заемал е ръководни позиции в топ компании от Foot & Beverage сектора в 6 държави. Притежава магистърска степен по хотелски мениджмънт, правил е задълбочени проучвания в сферата на емоционалната интелигентност. Гост-лектор е на редица семинари в Европа. Харизматична личност с богат опит, той е помогнал на много млади хора да изградят успешно бъдеще в областта на хотелиерството и туризма.

 

Кристина Кирилова

Кристина Кирилова е новото лице на Swiss Education Group. Тя е Регионален мениджър на SEG и професионалист с международен опит в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм. Завършила е International Hospitality Management в Cesar Ritz Colleges.

Допълнителна информация за предимствата на швейцарското образование ще получите на 12 ноември от 18:30 ч.! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.