Начало » Семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и туризъм в Швейцария – 04.03.2021

Семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и туризъм в Швейцария – 04.03.2021

Дата: 04/03/2021
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Семинар


Swiss Education Group обединява четири от най-престижните колежи в Швейцария, които се нареждат сред лидерите в обучението по международен бизнес, хотелиерство, туризъм и кулинарно изкуство. Според QS World University Ranking 2020, всички те попадат в ТОП 30 на най-добрите образователни институции по хотелиерство в света!

Ако мечтаете за образование и кариера в луксозния сектор, не пропускайте специализирания информационен семинар на Швейцарската образователна група, който ще се проведе ОНЛАЙН нa 4 март от 18:30 часа.

Регистрирай се

На 5 март – ден след онлайн семинара, ще имате възможност и за онлайн индивидуална среща с представител на SEG, в рамките на която ще можете да зададете всички въпроси, които ви вълнуват.

За колежите:

Hotel Insitute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy предлагат програми за обучение, които комбинират швейцарските традиции и опит в хотелиерството с американския ноу-хоу в бизнеса.

Студентите на Swiss Education Group могат да изучават бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

Над 89% от завършилите студенти стават  мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават  с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Hilton, Mariott, Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airlines, Armani Hotels, Fairmont и др.

Стипендии:

Швейцарската образователна група отпуска изключително атрактивни стипендии, които могат да покрият до 30% от таксата за обучение. Освен тях, SEG дава шанс на засегнатите от COVID 19 семейства, да се възползват от финансова подкрепа, както и от разплащателни планове, съобразени с техните индивидуални възможности и нужди. 

Лектор:

Кристина Кирилова

Кристина Кирилова е новото лице на Swiss Education Group. Тя е Регионален мениджър на SEG и професионалист с международен опит в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм. Завършила е International Hospitality Management в Cesar Ritz Colleges.

Допълнителна информация за предимствата на швейцарското образование ще получите на 12 ноември от 18:30 ч.! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

Бакалавърски програми
Магистърски програми

2021
2022
2023

Да
Не