Home Събития Как да спечелим стипендия за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария?

Как да спечелим стипендия за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария?

ОНЛАЙН СЕМИНАР НА SWISS EDUCATION GROUP

 

Какво е необходимо, за да спечелите стипендия в ТОП колеж по хотелиерство и туризъм в Швейцария?
Ако се интересувате от ексклузивните възможности за обучение в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство, заповядайте на предстоящия уебинар с представител на Swiss Education Group!
Събитието ще се проведе на 11 май от 18:30 часа.
РЕГИСТРАЦИЯ

ЗА SWISS EDUCATION GROUP

Швейцарската образователна група обединява четири от най-известните школи за хотелски мениджмънт в Швейцария!

Hotel Institute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy попадат в ТОП 10 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в световен мащаб!

Според последната класация на QS World University Rankings 2021:

Culinary Arts Academy е обявена за кулинарна академия Nº 1 в света;

Swiss Hotel Management School заема 4-то място за обучение по хотелиерство в света,  Hotel Institute Montreux – 6-то, а Cesar Ritz Colleges се класират на почетното 7-мо място сред най-добрите образователни институции в тази област!

Програмите за обучение, които предлагат колежите на SEG, комбинират швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

Два пъти годишно Swiss Education Group международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Hilton, Mariott, Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airlines, Armani Hotels, Fairmont и др.

СТИПЕНДИИ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Колежите от Швейцарската образователна група осигуряват възможности за стипендии, които покриват до 25% от таксата за обучение. Подробни указания как можете да кандидатствате за отстъпка, ще получите от регионалния мениджър на Swiss Education Group и водещ на предстоящия семинар – Кристина Кирилова.

УЪРКШОП

Всички, които се регистрират за онлайн семинара на Swiss Education Group, ще имат възможност да се включат и в безплатен уъркшоп на тема: „Как да се подготвим за най-важното интервю?“

От позицията си на експерт с международен опит в областта на хотелиерството и туризма, Кристина Кирилова, ще даде ценни насоки за това как да впечатлим бъдещия си работодател и да спечелим работата, която заслужаваме!

Освен полезни съвети за изготвяне на CV и мотивационно писмо, по време на събитието ще имате възможност да участвате в  симулативна игра, която ще ви предизвика да покажете най-добрата версия на себе си под ръководството на опитен специалист, който ще ви напътства.

В събитието на 12 май ще се включи и Магдалена Събева, която към момента е втора година бакалавър в Cesar Ritz colleges, със специалност Hospitality Business Management.

Нейнита устременост в ученето бива призната многократно от директорския състав. Изпълнявала е позицията на президент на ученическия комитет. Мотивацията към индустрията ѝ идва с лекота и това е забелязано още при първата успешна изпълнена практика в хотел в Цюрих, Швейцария, където тя работи за кратко като администратор. Интересите на Маги са в областта на Еvent management и Sales marketing, a мечтата ѝ е да се развива и просперира в хотелиерската индустрия, да пътува и работи на интересни места.

След края на уъркшопа, всички присъствали ще получат сертификат за участие!

Достъпът до събитията е безплатен! С регистрацията си за онлайн семинара на 11 май, вие се регистрирате и за уъркшопа на Swiss Education Group. Подробности ще получите на своя и-мейл адрес.

Заявка за участие можете да направите тук:

Програма

11 Май

18:30 - 19:30
Oнлайн семинар

12 Май

18:30 - 19:30
Уъркшоп

Date

11 - 12 май 2021

Time

All Day

Local Time

  • Timezone: Europe/Dublin
  • Date: 11 - 12 май 2021
QR Code

Коментарите са изключени.