Стипендии за обучение по хотелски мениджмънт в Les Roches, Испания

Дата: 01/07/2019 - 31/07/2019
Час: All Day

Категория Кандидатстудентска кампания


Една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм – Les Roches Marbella, обявява прием на магистри за академичната 2019/2020 година с 20 % отстъпка от таксата за обучение! От правото на стипендия могат да се възползват кандидатите, които подадат документи до 30 юли 2019! Побързайте, крайният срок наближава!

Регистрирай се

Master’s in International Hotel Management е двугодишна програма, подходяща за хора с опит в хотелиерството, които желаят да надградят знанията си. Обучението се състои от 9 месеца академична подготовка и 6-месечен стаж. Студентите, завършили International Hotel Management, ще получат солидна подготовка с фокус върху предизвикателствата в съвременния хотелски мениджмънт и развитието на ключови компетентности, необходими в управленската дейност.

За Les Roches Marbella:

Les Roches в Испания e официален университетски клон на Les Roches Швейцария и се намира в един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея, разположен в района Андалусия

  • В класацията на QS World University от 2019 Les Roches се нарежда на 3-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света. Той се класира на 3-то място за репутация сред работодателите и на 7-мо място за академична подготовка.
  • Партньори на Les Roches в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и др.
  • Близо 90% от завършилите Les Roches Marbella се реализират успешно в сферата на хотелиерството и туризма.

Ако желаете да получите допълнителна информация за условията на кандидатстване и възможностите за стипендия, попълнете регистрационната форма. Консултант на „Скай Лайнс“ ще се свърже с вас на посочените контакти за обратна връзка! Наша задача е да отговорим на вашите въпроси и да ви съдействаме в процеса на кандидатстване напълно безплатно.

Регистрация

Bookings are closed for this event.