Стипендии за магистърски програми в швейцарския институт Glion

Дата: 19/05/2019 - 20/06/2019
Час: All Day

Категория Конкурси за стипендии


Glion e международен институт в Швейцария, който предлага първокласно висше образование в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм. Той поддържа един от най-високите стандарти на академична подготовка и се ползва с отлична репутация сред мениджърите на хотелски вериги в цял свят.

(Glion попада в ТОП 5 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в света (QS World University Rankigs 2018/19). и се нарежда сред първите три институции с най-висока репутация сред работодателите в бранша (QS World University Rankigs 2019)

Учебното заведение предлага частични стипендии за следните магистърски и MBA програми:

  • Master’s (MSc) in Luxury Management and Guest Experience
  • Master’s (MSc) in Finance, Real Estate and Hotel Development (London)
  • Dual MBA and MSc in International Hospitality Business

Регистрирай се

Luxury Management and Guest Experience ще ви осигури перфектна подготовка за кариера в луксозния сектор. Магистърската програма е подходяща както за млади таланти, така и за специалисти, които търсят нова професионална изява. Познания и предишен опит в областта на хотелиерството не са задължително условие за кандидатстване. Студентите, завършили програмата, ще придобият задълбочени познания в областта на луксозната дистрибуция и маркетинга на луксозни марки. Продължителността на обучение е една година /два семестъра/. Освен солидна академична подготовка, програмата включва и стаж, който ще ви даде възможност да надникнете зад кулисите на петзвездното хотелско обслужване и блясъка на модата и дизайна.

Finance, Real Estate and Hotel Development е единствената по рода си магистърска програма, която ще ви даде всеобхватен и систематичен поглед върху пазара за недвижими имоти, капиталовите пазари и съвременните тенденции в развитието на хотелиерството. Обучението включва лекции с видни гост-лектори и екскурзии с опознавателна цел до Амстердам и Дубай. Завършилите тази специалност, ще получат международно признати сертификати от водещи институции като STR, HVS, Bloomberg и Argus.

Dual MBA and MSc in International Hospitality Business е двустепенна програма, разработена в партньорство с Grenoble Ecole de Management, която позволява на студентите да се сдобият с магистърска степен по международен бизнес в хотелиерството и MBA диплома (магистърска степен по бизнес администрация). Програмата съчетава интензивна практическа подготовка с фокус върху предизвикателствата в съвременния мениджмънт и развитието на ключови компетентности, необходими в управленската и предприемаческа дейност. Обучението се състои от 1 година академична подготовка и 1 година стаж по специалността.

Конкурсът за стипендии приключва на 20 юни. Ако желаете да получите допълнителна информация за условията на кандидатстване в избраната от вас специалност и възможностите за стипендия, моля да попълните  регистрационната форма, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.