Начало » ОНЛАЙН семинар на NABA – презентация и лекция на тема „Вдъхновение“

ОНЛАЙН семинар на NABA – презентация и лекция на тема „Вдъхновение“

Дата: 20/02/2020 - 25/03/2020
Час: All Day

Категория Презентация


Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – една от най-реномираните академии за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия, ще проведе ОНЛАЙН семинар за българските студенти, желаещи да продължат своето образование в програма с креативна насоченост.

Онлайн събитието ще се състои на 25 март (сряда) в 18:30 часа и ще включва презентация на учебното заведение, както и лекция на тема  „Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна“

Регистрирай се

 

NABA е една от водещите академии за мода, дизайн и визуални комуникации в Италия.  Академията разполага с бази в Милано и Рим и предлага 17 бакалавърски и магистърски програми на английски език. Сред най-предпочитаните от българските студенти са програмите: Design – Interior и Product Design, Fashion – Fashion Design и Fashion Styling, Graphic Design – Visual Design, Brand Design и Creative Direction, Creative Technologies 3D Design, Motion Graphics и Game Development, Media Design Film Making, Creative Advertising.

В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi. Благодарение на практическото обучение, 89% от завършилите студенти се реализират успешно на пазара на труда.

Уебинарът на 25 март ще представи академията, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

За кандидатите, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост,  ще се проведе и лекция на тема „Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна“. Водещ на лекцията ще бъде Антонио Нерони – преподавател в департамента по мода на NABA. В рамките на неговата презентация, бъдещите студенти ще имат възможност да получат ценни съвети за оформянето на своето портфолио, както и ще разгледат интересни проекти от света на модния дизайн.

Участието в онлайн събитието е безплатно, с предварителна регистрация във формата, която следва:

Регистрация

Bookings are closed for this event.