NABA и Domus Academy с презентация в София 30.11.2019

Дата: 30/11/2019
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


Представители на две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационна среща за бъдещи дизайнери!

Заповядайте на 30 ноември 2019 от 18:30 ч. в х-л „Маринела“, София, за да научите какво е да си студент в меката на модата!

Регистрирай се

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY Учебните заведения са част от Galileo Global Education– международна мрежа от академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.

Академиите поддържат тесни връзки с индустрията, в резултат – 80% от завършилите студенти се реализират успешно след дипломирането си.

Партньори на NABA И DOMUS в програмите за стаж са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Присъствието е безплатно! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

Бакалавърска програма
Магистърска програма

Design
Graphic Design & Art Direction
Fashion Design
Media Design & Multimedia Arts
Creative Technologies
Painting & Visual Arts
Set Design

2019
2020
2021

Да
Не