NABA и Domus Academy с презентация в София 30.11.2019

Дата: 30/11/2019
Час: All Day

Категория Семинар


Представител на две от най-реномираните академии за мода, дизайн, визуални комуникации и мениджмънт в Италия – Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) и Domus Academy, пристига в България, за да се срещне с бъдещите кандидат-студенти!

Събитието ще се проведе на 30 ноември (събота), от 16:30 ч. в х-л „Маринела“, София.

Регистрирай се

Освен възможността да се срещнат с представител на академиите, посетителите на презентацията ще могат да разговарят и с Николай Димитров – български студент завършил бакалавърската програма Product Design в NABA. Той ще разкаже повече за това какво е да си студент в Италия, от какви стипендии, отстъпки и стажове биха могли да се възползват студентите в академията, както и пред какви предизвикателства се изправят при пристигането си в Италия.

NABA

Кои са NABA и Domus Academy?

NABA и Domus Academy са частни институции, част от Galileo Global Education – международна мрежа от академии и университети, предлагащи първокласно обучение в сферите мода, дизайн, визуални комуникации и мениджмънт. Партньори на NABA И DOMUS в програмите за стаж са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др.

Програмите, които двете академии предлагат се преподават както на италиански, така и на английски език и са акредитирани от Министерство на културата, университетите и научните изследвания (MIUR) в Италия.

Презентацията в София ще представи двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии. Присъствието е безплатно! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.