Изберете страница

Презентация на University of Padova

Научете повече за възможностите за обучение в един от най-старите университети в Европа – University оf Padova, който през 2022 празнува своята 800-годишнина!

Представител на University of Padova ще ви очаква на 13 февруари, понеделник, в София, в Grand Hotel Millennium Sofia, от 18:30 часа, за да ви разкаже повече за процеса на кандидатстване, обучението, таксите и възможностите за стипендии и бъдеща професионална реализация. Програмите, които можете да изучавате са на английски и италиански език.

Не пропускайте да посетите презентацията на University of Padova – университетът, в който своето образование са получили Данте Алигиери и Николай Коперник, а сред преподавателите личат имената на Петрарка и Галилео Галилей.

Присъствието на събитието е безплатно след предварителна регистрация. Можете да я направите на линка по-долу:

РЕГИСТРАЦИЯ >>

Повече за University of Padova

Днес университетът в Падуа е притегателен център за много международни студенти, учени и професори, благодарение на които учебното заведение се утвърждава като университет от световна величина!

Програмите на University of Padova са широкообхватни – в него можете да се обучавате покриват широк спектър от сфери – от бизнес, мениджмънт и IT, през медицина и психология, до право, инженерни и природни науки.

Много от програмите в University of Padova можете да изучавате и на английски език – това са:

  • Medicine and Surgery
  • Animal care
  • Psychological science
  • Information Engineering
  • Italian Medieval and Renaissance Studies
  • Techniques and Methods in Psychological Science
  • Biology of human and environmental health
  • Earth and Climate Dynamics

На ниво магистър, университетът предлага специалности като: Business administration, Computer Engineering, Computer Science, Communication Strategies, Clinical, Social and Intercultural Psychology, Cybersecurity, Entrepreneurship and Innovation, European and Global Studies, Physics, Mathematics и много други.

Таксите за обучение в University оf Padova са изключително достъпни, като университетът дава възможност на европейските студенти да се възползват от множество начини за намаляването им.

***
Повече подробности за University of Padova, програмите на английски език, условията и сроковете за кандидатстване, ще научите на събитието на 13 февруари.

Направете своята безплатна регистрация тук>>