Начало » Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore – 27.02.2020 г.

Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore – 27.02.2020 г.

Дата: 27/02/2020
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


Università Cattolica del Sacro Cuore, или накратко UCSC, е най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по бизнес, икономика и международни отношения в Италия!

На 27 февруари от 18:30 ч. в х-л „Маринела“, София, представители на учебното заведение ще направят ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ с живо включване от Италия! Информационната сесия ще се проведе дистанционно от Matteo Magnani – регионален мениджър на UCSC и Паола Пеевска – българска студентка в Cattolicа, които ще запознаят кандидат студентите с:

  • Условията на обучение в Италия;
  • Специалностите на английски и италиански език, които се предлагат в UCSC;
  • Учебните такси и възможностите за финансиране на образованието;
  • Актуалната обстановка в страната;

Регистрирай се

UCSC разполага с 4 кампуса в Италия, в които се обучават над 40 000 студенти от цял свят.

Учебното заведение са завършили емблематични представители на бизнеса и политиката, сред които бившият председател на Европейската комисия  – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей.

Университетът предлага над 40 бакалавърски и магистърски програми в различни научни сфери– от бизнес, икономика и медицина, до право и политически науки.

Таксите за обучение се определят на база семейни доходи. Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 700, като по-голямата част от българските студенти заплащат такса, близка до минималната.

Входът за събитието е безплатен с предварителна регистрация чрез формата, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

Бакалавърски програми;
Магистърски програми;
Едногодишни специализации;