Начало » Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore – 30.11.2020

Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore – 30.11.2020

Дата: 30/11/2020
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


Università Cattolica del Sacro Cuore, или накратко UCSC, е най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по бизнес, икономика и международни отношения в Италия!

На 30 ноември, понеделник, от 18:30 ч. представител на учебното заведение ще направи ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ с живо включване от Италия! Информационната сесия ще се проведе дистанционно от Matteo Magnani – регионален мениджър на UCSC и ще запознае кандидат-студентите с:

  • Условията на обучение в Италия;
  • Специалностите на английски и италиански език, които се предлагат в UCSC;
  • Учебните такси и възможностите за финансиране на образованието;

Регистрирай се

UCSC разполага с 4 кампуса в Италия, в които се обучават над 40 000 студенти от цял свят.

Учебното заведение са завършили емблематични представители на бизнеса и политиката, сред които бившият председател на Европейската комисия  – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей.

Университетът предлага над 40 бакалавърски и магистърски програми на английски и италиански език в различни научни сфери– от бизнес, икономика и медицина, до право и политически науки.

Таксите за обучение се определят на база семейни доходи. Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 700, като по-голямата част от българските студенти заплащат такса, близка до минималната.

***

Участието в събитието е безплатно с предварителна регистрация във формата, която следва:

Регистрация

Декларирам, че имам навършени 14 години
Нямам навършени 14 години

* Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител в полетата имейл и телефон.

Бакалавърска програма
1-годишна магистърска програма
2-годишна магистърска програма

2021
2022
Друго

Английски
Италиански

Да
Не