Презентация на University of Twente в София 12.03.2019

Дата: 12/03/2019
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


University of Twente е един от водещите научно-изследователски университети в Холандия с доказани постижения в областта на новите технологии и тяхното влияние върху обществото.

На 12 март негов представител ще гостува в София, за да се срещне с кандидат-студенти, които желаят да продължат образованието си в Холандия. Събитието ще се проведе в х-л „Даунтаун“, който се намира на ъгъла на бул. „Васил Левски“ и ул. „6-ти септември, в непосредствена близост до офиса на „Скай Лайнс. Начален час – 18:30 ч. Заповядайте, за да получите подробна информация за условията на кандидатстване в едно от най-престижните учебни заведения в страната на лалетата!

Регистрирай се

University of Twente неизменно присъства в световните класации за висше образование. Той се нарежда на 25-то място в Европа и попада в топ 200 на най-добрите университети в света! През 2018 г. е отличен за „най-добър технически университет в Холандия“ от престижната класация Keuzegids Universiteien.

Университетът е единственият в Холандия, който разполага с реално работещ университетски комплекс, в който се помещават всички учебни сгради, съоръжения и лаборатории. Благодарение на него, University of Twente се нарежда сред десетте най-големи изследователски институти по целия свят!

Учебното заведение предлага разнообразие от програми на английски език, простиращи се от инженерните до социалните и управленски науки. Кандидатите могат да избират сред 20 бакалавърски и 30 магистърски специалности в следните области:

  • Engineering Technology;
  • Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science;
  • Science and Technology;
  • Behavioural, Management & Social Sciences;
  • Geo-Information Science and Earth Observation;

Регистрация

Bookings are closed for this event.