Изберете страница

Презентация на Tilburg University – лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право!

Tilburg University попада в класациите на най-добрите университети в Нидерландия и на Стария континент. Учебното заведение е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право!

Запознайте се условията за обучение, програмите на английски език и изискванията за прием в Tilburg University на: 29 септември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“, София, когато ще се проведе презентация с участието на негов представител. Входът е свободен!

РЕГИСТРАЦИЯ

За учебното заведение:

В продължение на четири поредни години Tilburg University е носител на титлата “Best general university of the Netherlands” (National Student Survey 2016-2019).

Към днешна дата, той попада в ТОП 47 на най-добрите университети в света за обучение по бизнес, икономика и психология (Times Higher Education World University Ranking, 2022).

В областта на правото, Tilburg Law School се класира на 2-ро място в света (Social Science Research Network 2021), a  престижната класация Shanghai Global Ranking of Academic Subjects 2022 отрежда на университета:

  • 1-во място в Нидерландия и 25-то място в света за обучение по финанси;
  • 9-то място в света в областта на бизнес администрация;
  • 24-то място в света за обучение по публична администрация;
  • Университетът се класира в ТОП 100 в света за обучение по икономика, социология, психология, право и комуникации;

Програми:

Tilburg University е изцяло акредитиран и финансиран от държавата. Основан през 1927, той разполага с шест факултета, в които се обучават повече от 20 000 студенти от над 100 националности.

Университетът предлага разнообразие от бакалавърски програми на английски език, сред които: Global Law, Economics, Psychology, International Business Administration, Entrepreneurship and Business Innovation, Data Science, Human Resources и други.

На магистърско ниво студентите могат да избират сред повече от 50 програми в области като: икономика и мениджмънт, право и публична администрация, социални и поведенчески науки, комуникации, обработка на данни и др.

В допълнение към това, елитната институция предоставя възможност на международните студенти да се обучават в една от от най-атрактивните магистърски програми по право –  LLM in Law and Technology, както в присъствена форма, така и ОНЛАЙН.

Още любопитни факти за Tilburg University, ще научите на 29 септември от 18:30 часа в хотел „Маринела“, София.

Входът за събитието е свободен, регистрация можете да направите тук: