Изберете страница

Семинар за обучение по мода и дизайн в NABA

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) – една от най-престижните академии за изкуства – ще представи пред българските кандидат-студенти презентация на 20 март от 18:30 часа в Grand Hotel Millenium Sofia.

Академията предлага първокласно обучение в акредитирани програми и възможност за стипендии, и намаляване на таксата на база семейни доходи. Неделима част от обучението е работа по реални проекти в сътрудничество със световноизвестни компании в индустрията, което спомага по-бързото им навлизане в професионалния свят.

Присъствието на събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

По време на събитието ще научите повече за :

  • Програмите, специализациите и възможностите за стаж
  • Необходимите документи за кандидатстване
  • Насоки и съвети за изготвяне на портфолио и креативен проект
  • Видовете стипендии и възможностите за намаляване на семестриалните такси
  • Летните курсове, които предлага академията

За Nuova Accademia di Belle Arti, Milano (NABA)

NABA е еднo от най-престижните учебни заведения за изкуства в Италия. Разполага с бази в Милано и Рим. Академията се гордее с класацията на QS World University Rankings за 2023г, където за трета поредна година е първата и единствена академия за изкуства в Италия сред 100те най-добри университети в сферата Art&Design (QS World University Rankings® by Subject named NABA as the first and only Italian Academy of Fine Arts among the 100 best universities in the Art & Design field).

Студентите имат занятия в модерни класни стаи; шивашки ателиета, лаборатории за графичен дизайн, 2D и 3D моделиране и други. В обучението са включени и задължителни практиктически уроци, които се провеждат в колабoрация със световноизвестни брандове. Програмите са на английски и италиански език.

Участието в семинара е напълно безплатно и е насочено към кандидати, които се интересуват от обучение в бакалавърски, магистърски и летни програми на академията.

За да запазите своето място на 20 март, моля, попълнете следната регистрационна форма >>.