Презентации на Les Roches Marbella 4-5 декември 2018

Дата: 04/12/2018 - 05/12/2018
Час: 6:30 pm - 8:00 pm

Категория Презентация


Les Roches Marbellа, Испания е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Roches Швейцария. За втори път представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, за да се срещнат с българските студенти и да представят своите програми за обучение на английски език. Презентациите ще се проведат в следния график:

  • София – 4 декември, 18:30 ч.,х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
  • Варна – 5 декември, 18:30 ч., х-л „Голдън Тюлип“

Регистрирай се

В класацията на QS World University от 2018 Les Roches  се нарежда на 6-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света, на 3-то място сред институциите с най-висока репутация сред работодателите и сред първите 3 швейцарски институции в областта на хотелиерството и туризма.

  • Партньори на Les Roches в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, The Ritz-Carlton и др.
  • Програмата Bachelor Degree in International Hotel Management предлага на студентите възможността да се обучават в рамките на един семестър в някой от останалите кампуси на Les Roches в Швейцария и Китай.
  • Близо 90% от завършилите Les Roches Marbella се реализират успешно в сферата на хотелиерството и туризма.

Les Roches Marbella предлага следните бакалавърски програми и следдипломни специализации на английски език:

Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management с възможност за специализация в следните направления:

  • Hospitality Entrepreneurship
  • Digital Marketing Strategies
  • Resort Development and Management

Postgraduate Intensive Diploma in International Hotel Management

Postgraduate Diploma in Marketing Management for Luxury Tourism

Postgraduate Diploma in International Hotel Management – Executive Program

За да присъствате на презентациите на Les Roches Marbella, е необходима предварителна заявка за участие чрез регистрационната форма, която следва:

 

Регистрация

Bookings are closed for this event.